Reklama

Satelitná DIGI TV zaradila do ponuky bezkartové CA moduly, nahradia staršie s kartou

Od 1. apríla 2021 zaradila DIGI Slovakia do ponuky nový bezkartový CA Modul. Novinka nahradí doterajšie moduly s kartou, ktore už ďalej ponúkať operátor nebude. U starších modulov však bude aj naďalej dostupná podpora, to znamená, že klientom so staršími modulmi bude fungovať služba bez obmedzení aj naďalej. Ich výmena nie je potrebná.
Pokračovanie nižšie:

Podrobnosti o novom bezkartovom module Nagravision si môžete prečítať v našom teste, ktorý sme zverejnili ešte v januári 2021. V priebehu apríla bude vydaný oficiálne aj nový firmware, ktorý prináša niekoľko zmien a noviniek. Aktuálne ho už testujeme, podrobnosti prinesieme ešte v tomto týždni.

Bezkartové CA moduly bude DIGI TV dávať iba do prenájmu a to iba pre klientov, ktorí využívajú satelitnú službu. V prípade káblovej televízie bude aj naďalej dostupný modul s kartou.

TIP: DIGI TV prinesie klientom úplne nové CA moduly, my sme jeden z nich niekoľko týždňov testovali

Cena za prenájom bezkartového modulu bola stanovená na 1,5 € mesačne.

Nové CA moduly budú môcť zákazníci využívať ako vo vlastných televízoroch so zabudovaným satelitným tunerom, tak aj v satelitných prijímačoch s voľným CI+ slotom. Veľkou výhodou je funkcia Operator Profile, ktorá umožňuje automaticky ladiť či prelaďovať programy. Musí to však podporovať dané zariadenie. Naopak nevýhodou je, že pre správne fungovanie modulu je nutné, aby mali klienti už zariadenie s podporou štandardu CI+ vo verzii 1.3 a vyššie. So staršími zariadeniami nemusí fungovať.

Nový CA modul od DIGI TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať