Reklama

Poľské programy Kuchnia+ a Domo+ sa zmenili na Canal+ Kuchnia a Canal+ Domo

Vo štvrtok 15. apríla zmenila poľská platforma Canal+ názov svojich dvoch doterajších programov Kuchnia+ a Domo+. Kuchnia+ sa premenovala na Canal+ Kuchnia a Domo+ na Canal+ Domo.
Pokračovanie nižšie:

Cieľom zmien je lepšie využitie sily značky Canal+ a tiež zdôraznenie rôznorodosti tematickej programovej ponuky pod značkou Canal+. Stanice Canal+ Domo a Canal+ Kuchnia už roky perfektne dopĺňajú našu širokú seriálovú, filmovú a športovú ponuku. Teraz ich obsah posilní značka Canal+ a naopak,“ uviedla Małgorzata Seck z Canal+

Oba programy budú pod novými názvami prinášať divákom aj naďalej ich obľúbené programy. Objaviť sa však majú aj novinky. Canal+ Kuchnia prinesie už v najbližšom období najnovší program Jamieho Olivera či program jedného z najobľúbenejších poľských kuchárov „Jakubiak rozgryza Polskę“.

Dostupnosť kanálov sa po zmene názvu nemení. Canal+ Kuchnia a Canal+ Domo budú môcť prijímať predplatitelia vybraných káblových operátorov, ako aj platforiem Canal+ napr. cez internet či družicu Eutelsat Hot Bird (13°E).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. V Poľsku spúšťajú postupne nové DVB-T2 vysielače MUX 5 na K24 a K27. Nezaznamenali ste niekto zhoršenie kvality signálu na vysielači K27 Prešov? No to ešte len bude cirkus so signálom (rušičky), lebo ešte nie sú v Poľsku spustené všetky vysielače na K27, zatiaľ len niektoré…

Komentáre už nie sú povolené.