Reklama

Plustelka odkódovala dočasne v DVB-T/T2 filmový kanál

Prevádzkovateľ terestriálnej platformy Plusteka, operátor Towercom, odkódoval začiatkom apríla vo štvrtom celoplošnom DVB-T2 multiplexe filmový a seriálový kanál AMC v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4). Dôvodom je aprílová ochutnávka. Okrem toho bola stanica AMC pridaná aj do druhého celoplošného DVB-T multiplexu, kde na špeciálnej promo pozícii nahradila Sport 2 HD.
Pokračovanie nižšie:

Filmový a seriálový kanál AMC budú môcť diváci sledovať voľne (FTA) počas celého apríla a to ako prostredníctvom štvrtého, tak aj druhého celoplošného multiplexu.

Po ukončení aprílovej ochutnávky má byť kanál AMC opäť zakódovaný systémami Irdeto a CryptoGuard. Prístup k nemu tak budú mať iba predplatitelia terestriálnej platformy Plustelka.

Vďaka ochutnávke môžu diváci na AMC vidieť všetky filmové dobrodružstvá Spidermana a v pondelok 12. apríla o 22:00 odštartuje druhá časť šiestej série hororového seriálu Fear the Walking Dead. Detailnejší program stanice môžete nájsť našom TV Programe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Zaujimavé info,Skratek by mohol račej napísať,dokedy zase nepôjde regiónálny vysielač Avisu v Lučenci ?

    1. Škoda reči o tom Avis Luceneckom vysielaci už sa ani nerozculujem .Vždy pri varení som mala ako kulisu zapnutú tvHronku a viac to nefunguje ako funguje.

    2. Kvôli momentálnej situácii pravdepodobne do stredy.

    3. Chcel by som opýtať skrateka,či nerokujú Lučenskou TV Florenou o zaradený na LC vysielač,ide o novú televíziu,ktorá len nedávno začala vysielať ?

Komentáre už nie sú povolené.