Reklama

Lepšia.TV vylepšila v aplikácii viacero funkcií, vrátane pretáčania

Prevádzkovateľ internetovej služby Lepšia.TV (Lepší.TV) priniesol v posledných dňoch pre svojich klientov viaceré vylepšenia. Hlavnou novinkou, ktorú si určite všetci všimli, je vynovené pretáčanie. To je teraz vylepšené o náhľady, ktoré sa zobrazujú v spodnej časti obrazovky.
Pokračovanie nižšie:

V mobilnej aplikácii je dostupné po novom už aj zobrazovanie na výšku. Podľa operátora sa však zatiaľ jedná iba o testy. Vyskúšať si to môžu ale všetci v najnovšej verzii aplikácie.

Ďalšími novinkami v mobilnej aplikácii sú upravené funkcie play, pretáčanie, pauza, spusti od začiatku alebo ďalší diel. Všetky tieto funkcie je možné teraz ovládať priamo zo stredu obrazovky.

Operátor chce pokračovať aj naďalej v rozširovaní ponuky. V najbližšom období by mal do ponuky pribudnúť napr. detský hudobný kanál Lala TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Super ze je tu tato sluzba, len skoda toho obmedzenia na 1 zariadenie naraz, to je non-sens, a trochu slaba ponuka programov (detske / dokumentarne), inak by som to rad vyskusal. Chvalim podporu chromecastu.

  2. Na jedno zariadenie, čo im šibe, minimálne na štyri inak sa nie je o čom baviť

Komentáre už nie sú povolené.