Reklama

Antik zaradil do ponuky chorvátsky hudobný televízny kanál v HD kvalite

Do ponuky IPTV a OTT služieb slovenského operátora Antik Telecom pribudla nová hudobná televízia Cro TV z Chrovátska. Podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk zaradil Antik novinku do základných ponúk svojich televíznych služieb. Prístup k nej tak majú všetci predplatitelia, ktorí si platia aspoň najnižšie programové balíky.
Pokračovanie nižšie:

Cro TV sa zameriava hlavne na domácich interpretov. Diváci si tak môžu vychutnávať rytmické piesne z balkánu. Vysielanie programu je dostupné vo vysokom rozlíšení (HD).

Nejedná sa o prvý televízny kanál z chorvátska v ponuke TV služieb Antik Telecomu. Operátor má už dlhšie v ponuke aj tamojšie verejnoprávne kanály od vysielateľa HRT (Hrvatska radiotelevizija).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A čo tak zaradiť MTV 80,90s to by veľa predplatiteľov veľmi uvítalo

  2. Ja som zvedavy kedy zaradia Eurosport 4K, a presne aj normalne hudobne kanaly, a nie nejaky Cro. To je des

  3. Super Antik, že ste pridali Cro TV. Ta stanica je pre mňa veľmi dobrá.

  4. Mohli by. Na 16E ide aj MTV Hits, Club MTV, MTV 80s aj MTV Live HD a iConcerts. Inak ide teraz najnovšie One Music Adria, ktorý je na 16E FTA.

  5. Antik by mohol chorvátske TV pridať aj do aplikácie v TV.

    1. Aký odpad konkrétne? Ja som písal riešenie na zaradenie vybraných programov, ktoré v ponuke nie su. Do TV Plugin-u nahodiť IP adresu m3u8 streamu a nahodiť TV plugin do aplikácie resp do set-top-boxu a pôjde. Ty píšeš presne opačne – ak sa ti nejaký program nepáči. Áno, na box-e je možnosť zvoliť, ktoré programy majú byť aktívne a ktoré nie. Stačí len nastaviť daný program ako neaktívny a v ponuke pri prepínaní sa ti neukáže, ak ti to tak vadí ten nový program.

  6. Už som aj zvažoval nad Antik sat ale ponuka je dosť čudná.Dva balíky za cca 8€/jeden ale programová skladba nie je ok.Chel by som čast z prvého a niečo z druhého.Kvôli tomu kupovať drahší balík je zbytočný lebo 60% sú kraviny.

    1. Čo také je čudné na tej ponuke? Daj sem kanály, ktoré chceš sledovať, aby som vedel, o čo konkrétne ti ide, a čo nie.
      Inak nechcel by si balík pre začiatok za 0.99€? Bezkonkurenčná cena za SK/CZ základ (niečo oproti Skylink-u tam síce chýba, ale väčšina z toho tam je – myslím v porovnaní s SERPO ešte z pred zavedenia MINI, samozrejme oproti MINI tam toho chýba už viac, ale to je už platený balík, nie základ).

    2. Ja mám pre začiatok a stačí v pohode (mám aj motor na FTA samozrejme). A na platené TV mám Magio…

  7. Hlavne, že tato kravina je v HD ale NOVA SPORT 2 v sat. do HD nedajú….

    1. Majú vôbec Nova sport 2? Nie je to náhodou Arena sport 2? Nova sport a Nova sport 2 myslím vôbec nemajú…

Komentáre už nie sú povolené.