Reklama

TVP Kobieta v poľskom DVB-T/T2

V pondelok 8. marca odštartoval na poľskom televíznom trhu nový kanál TVP Kobieta. Od jeho štartu ho môžu prijímať diváci prostredníctvom vybraných káblových a IPTV operátorov, ako aj voľne prostredníctvom DVB-T/T2 vysielačov. V terestriálnom vysielaní je program šírený v dvoch multiplexoch, celoplošnom DVB-T multiplexe 8 (MUX 8) a testovacom DVB-T2 multiplexe 5 (MUX 5).
Pokračovanie nižšie:

V MUX 8 je TVP Kobieta dostupná v SD kvalite (SD/MPEG-4), zatiaľ čo v MUX 5 je už v HD kvalite (HD/H.265). Po pridaní stanice do MUX 8 ukončil v tomto multiplexe šírenie program TVP Rozrywka, ktorý je teraz k dispozícii pre divákov už iba v rámci MUX 5.

TVP Kobieta sa zameriava vo vysielaní na ženy. V programe sú nielen vlastné programy TVP, ale aj zahraničné, vrátane filmov, dokumentov a seriálov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. V moravsko-slovenském pohraničí Zlínského a Trenčiaského kraje byl dnes ráno spuštený nový vysílač DVB-T2 HEVC Multiplexu 24 kúsek od moravsko-slovenské hranice.

    “ Zahájili jsme vysílání z Brumov Bylnice 42 k
    Zveřejněno: 09.03.2021

    Zahájili jsme  vysílání z nové lokality Brumov Bylnice 42 k (z lokality CETIN 18°02’24“ 49°03’54“) dnes 9. března od 8 hodin.
    „Společně to naladíme“
    Tým Digital Broadcasting s.r.o. „

  2. Kiežby ho už dali i na hranice medzi Konečnou,Klokočovem a Ostravici,nebo všechne už jdou jen tenhle ne.

Komentáre už nie sú povolené.