Reklama

Telekom plánuje ponúkať klientom Magio Sat už aj CA moduly

Pre príjem programov satelitnej služby Magio Sat už nebude nutný iba dodávaný set-top-box. Operátor chce vyjsť v ústrety všetkým svojim zákazníkom, ktorí z nejakého dôvodu nechcú box, a preto zaradí v tomto roku do ponuky aj samostatné CA moduly. Pracovať budú už v kódovacom systéme Nagravision.
Pokračovanie nižšie:

Telekom chce ponúkať svojim klientom už rovno nové bezkartové CA moduly, do ktorých sa už nezasúva karta. Tieto CA moduly sme už podrobnejšie čitateľom portálu SatelitnáTV.sk predstavili ešte v januári. Detailnejšie informácie si môžete o nich prečítať v našom teste. Pôjde o rovnaké moduly, aké bude ponúkať klientom aj sesterská DIGI TV. Zatiaľ čo DIGI ich zaradí do ponuky už od apríla, Telekom ich chce ponúkať až v treťom štvrťroku 2021.

Nové CA moduly budú môcť zákazníci využívať ako vo vlastných televízoroch so zabudovaným satelitným tunerom, tak aj v satelitných prijímačoch s voľným CI+ slotom (ideálne verzia 1.3 a vyššia).

Nový bezkartový CA modul pre DIGI TV a Magio Sat.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tak ako pri internetovej OTT-TV kde nie je potrebná škatuľa operátora pri SmartTV, postupne prichádza k ukončeniu aj sat boxov k TV. Dnes už väčšina TV má zabudovaný príjem na internet aj satelit.

  2. Mohli by ste niekto pozrieť, čo vám ide na pozícii MTV HU na satelitnej službe Magio? Na optickej ide nesprávna verzia MTV HU. Ide tam v podstate rovnaká verzia, ako na pozícii MTV CZ/SK pre náš trh. MTV HU sa odlišuje od našej verzie. Medzi 17:00 a 21:00 vysiela lokálny blok. V tom čase je pod logom MTV nápis: mtv.co.hu, mimo tohto času má stále buď HU audio alebo titulky napevno v obraze. Mimo lokálneho bloku má biele logo a pod logom nemá žiadny nápis. Naša MTV – MTV Global/Europe má žlté logo, nemá pod ním žiadny nápis a nevysiela lokálne bloky. Mohli by ste sa na to pozrieť na satelitnej verzii Magio tv a tiež aj na optickej/káblovej verzii služby Magio TV?

  3. Staci ked si porovnas parametre a zistis ci su rozdielne:

    MTV CZ:
    https://www.satelitnatv.sk/magio-sat-sk-program/?id=00270516

    MTV HU:
    https://www.satelitnatv.sk/magio-sat-sk-program/?id=070630658

    1. Ako zvuková stopa oficiálne je HU, ale na optike ide rovnaká verzia ako na MTV CZ. A teda nejdú ani HU titulky. Chcel by som teda vedieť, či na satelitnej verzii Magio ide správna verzia MTV HU. Vedel by niekto tiež pozrieť aj na optickej službe Magio tv, či mu ide rovnako MTV CZ aj na HU pozícii ako u mňa? Nickelodeon totiž ide v HU verzii správne aj s HU reklamami. MTV však nie. A nie je to len detail. MTV HU má odlišný program, ako MTV Europe/CZ. Kým na MTV HU ide MTV Hits 17-21, tak na MTV CZ idú shows ako Catfish, teen mom a podobne. A to je samozrejme rozdiel a celkom výrazný. A okrem toho majú teraz aj odlišný program aj mimo lokálneho bloku. Tak nie je to len detail.

    2. Inak programový sprievodca zobrazuje skutočný program MTV HU, len to, čo tam ide je MTV Global, resp. Europe bez lokálnych blokov. Akurát bez CZ titulkov. A neviem, či po zmene MTV Europe na MTV Global funguje aspoň HU audio. To, čo som tam videl, bolo v Eng, ale to môže byť program s titulkami. Ale audio možno ide. Ale je možné, že nie, nakoľko HU verzia nepreberá MTV Europe, ale MTV PL mimo lokálneho bloku. Tak MTV Global asi nemá pribalené HU audio, ale neviem presne. Ale titulky nešli ani pred tým, nakoľko neboli voliteľné a neboli ani priamo v obraze. Ale hlavne nejdú lokálne bloky!!!

    3. Teda podľa EPG by mala ísť MTV HU, ale reálne ide MTV Global/Europe. Chcel by som vedieť, či to ide takto aj u vás, alebo len u mňa. A tiež, ako to v skutočnosti ide na satelite. Ak teda máte niekto balík maďarský extra a tiež aj variant, v ktorom je naše MTV, či ide to isté, alebo je MTV HU naozaj MTV HU.

Komentáre už nie sú povolené.