Reklama

Skylink zruší od mája tzv. servisný poplatok už aj v ČR

Satelitná služba Skylink upraví od 1. mája 2021 svoj cenník a ponuku pre klientov v Českej republike. V ponuke bude mať po novom, už aj u našich susedov, balík Mini a od rovnakého termínu zruší tzv. servisný poplatok. Okrem toho dôjde aj k navýšeniu ceny doplnkových balíkov CS a Film Europe.

Všetky spomínané zmeny sa dotknú iba klientov v Českej republike, respektíve kariet s českým regiónom. Zmeny v cenníku na Slovensku operátor zatiaľ neoznámil. Na Slovensku je zrušený servisný poplatok od marca 2020. Od rovnakého dátumu je dostupný aj balík Mini.
Pokračovanie nižšie:

Pre sledovanie programov z balíka Digital, na kartách s českým regiónom, si tak budú musieť klienti aktivovať po novom jeden zo základných balíkov. Zaplatia o niečo viac, no navyše získajú programy ako AXN, FilmBox Stars, Film Europe+ HD, CS Horror, CS Film, Arena Sport 1 HD, Sport 5, Viasat Explore, UP Network, CS History, Hobby, Canal+ Domo, MTV Europe CZ, Duck TV, Minimax, Nickelodeon a Leo TV.

Cieľom tohto kroku je priniesť už v najnižšom balíčku výrazne bohatšiu programovú ponuku a celkovo vyššiu hodnotu. Naopak dlhodobé poskytovanie služby založené z rozhodujúcej časti na bezplatne dostupných televíznych staniciach vidíme ako problematické. Dôležitú úlohu hrá predovšetkým fakt, že my prístup k týmto staniciam pre našich zákazníkov zdarma nezískame, za ich šírenie platíme, „uvádza Ladislav Řeháček, country manager spoločnosti M7 Group pre Českú republiku a Slovensko. „Rovnakú zmenu sme pred rokom vykonali na Slovensku a s odstupom jej vplyv hodnotíme jednoznačne kladne. Je jasné, že nie úplne každý bude spokojný s miernym navýšením ceny, veríme však, že aj v Českej republike prevažná väčšina zákazníkov rozšírenie ponuky o ďalších 17 programov uvíta, „dodáva.

Balíček Mini bude dostupný v ČR za 149 Kč (5,7 €) mesačne (pri platbe cez SIPO alebo Inkasu z účtu), alebo za 1788 Kč (68,45 €) pri platbe na 12 mesiacov.

Okrem toho dochádza od mája, v českom cenníku, aj k úprave ceny dvoch doplnkových balíčkov: nová cena balíčka CS bude 155 Kč/mesiac (5,93 €) a predplatné balíčka Film Europe bude po novom stáť 160 Kč (6,12 €) mesačne.

V prípadoch, kedy súčasná úhrada servisného poplatku pokrýva obdobie dlhšie ako do 1. 5. 2021, nastáva účinnosť zmeny cenníka až prvým dňom nasledujúcim po už predplatenom období. V prípadoch pravidelnej úhrady servisného poplatku prostredníctvom platobnej metódy SIPO a Inkaso z účtu bude nová suma pokrývajúca predplatné balíčka Mini na mesiac máj prvýkrát predpísaná v apríli.

V prípade, ak klienti so zmenou ceny nesúhlasia, majú právo ku dňu účinnosti zmeny alebo kedykoľvek v budúcnosti nepredĺžiť predplatné alebo od zmluvy bez sankcií odstúpiť.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. ano má jedine čo ma unich ešte drží je český region

    1. @Jupi, Pre Skylink bola rana že pred 9 rokmi zaviedol Servisný poplatok, tým pádom oklamali, zákazníkov, kúpte si kartu Skylink a balík Grátis mate navždy zadarmo. Od roku 2007. Som bol u nich ale, keď bol majiteľom. Towercom tak, to bolo oveľa lepšie ako za, M7Group som rad že som od nich preč už pol roka a som spokojný, zlatá Digi TV. Žiadne zdražovanie ani vyraďovanie hlavných programov tipu, Discovery a Eurosport. U mňa Digi TV ma palec hore. Ešte keď bude Liga Majstrov teda keď vôbec bude na Digi TV, tak budem spokojný. Ale uvidíme čo prinesie ešte Canal +.

    2. @kocúr: zakry si usta, aby si ich nenakazil Covidom, my ostatni potom prideme o telku 🙂

    3. @Zetor25 Netvarme sa, ze u Digi sa vyradovanie nedeje. Digi uz bolo v minulosti tiez bez Discovery.

  1. @ Juraj Červenák :

    To samé (asi aj o jednu stanici navíc) co má Skylink v Digitalu CZ s regionem ČR má aj DIGI SK z 0,8°W. Takže raději to DIGI SK a nesponzorovat Skylink!!!

  2. SkylinkLive taktiež nepokročil.Ako som sa dočítal v diskusii na jednom CZ portáli,sekanie obrazu v tejto službe pretrváva naďalej u mnohých užívateľov.Mal som túto službu pred 1,5 rokom a z tohoto dôvodu som ju ukončil-nepomohli ani upozornenia.

    1. Skylink live ide v poriadku bez záseku mám internet od telekom vdsl uvažujem že si spravím aj direct one

  3. Keď sú 2 rovnaké prijímače, v jednom je dekódovacia karta a prepoja sa inernetovým ethernetovým káblom, pôjde aj do druhého prijímača odkódovaný signál? A je potrebné robiť nejaké nastavenia alebo po zapojení kábla to nabehne automaticky?

  4. Skylink je pre mňa dobrý, kto si myslí, že bude mať takú ponuku zdarma,tak sa mýli, ostatní majú ponuku horšiu a za viacej peňazí.

    1. Aj ja mám skylink live .Som nad mieru spokojný nebadam žiadne mrznutie alebo zaseky obrazu možno bolo v tých začiatkoch.Len jedna vec mi vadí že sa nedajú zoradiť programy podľa seba.Mam aj Horizon tv a tam je to veľmi na dobrej úrovni oproti Skylink live!

  5. Majú dobrú ponuku a livetv ide posledné mesiace úplne bez problémov.

  6. Lepšia a lacnejšia ponuka je od Antiku. Odišiel som od Skylinku minulý rok a Max spoločnosť. Mám v cene 3,9€ aj šport 1,2 ďalej film+, amc, axn a mnoho ďalších programov. Skylink live tv Vám zobrala er.program RK a sľubovala
    dorcel tv a dorcel xxx tv. Kde sú?

  7. Skylink je stále dobrý mám ho už vyše 20 rokov som stále nadmieru spokojný Digi má problémy zo signálom

  8. Skylink? Otvorte oči, ako hovorili v reklame. Od kedy zaviedli servisný poplatok od vtedy už ani neviem že nejaký Skylink existuje, celú rodinu som odhovoril aby zrušili a išli do Digi. Tam sú bezkonkurenčný. Signál je už na parádu na thorovi, proste nie je o čom. Nikdy by som nikomu neporadil Skylink, práve naopak každému hovorím nech ide ku konkurencii a hlavne do Digi, zatiaľ každý Max spokojnosť.

  9. Mne to vyhovuje radsej zaplatim raz rocne 95 euro alebo 120 euro a mam pokoj akoby by som mal mesacne platit po 12 alebo 15 euro u tekekomu to bolo aj nad 20 euro.

  10. ja som u Skylink-u 13 rokov spokojná, jediný podraz mi za ten čas urobili, keď zrušili Eurosport…toto je ich najväčším
    nedostatkom, ktorý by mali čo najskôr napraviť…

  11. Skylink už nikdy viac.Firma v Luxembursku, daňový doklad nedostanete žiadny a o cenách ani nehovorím.

  12. Skylink v zivote nikdy!!!!!!!!!!!!!!!. Viac než polovica programov zakodovane. Keby mi to ponúkali zadarmo v živote ti nechcem.!!!!!!!!!.

  13. Pani alebo slečna Renáta.Viac než polovica programov zakodovaná.Treba zaplatiť a už nebudú zakodované.

Komentáre už nie sú povolené.