Reklama

Skylink rozšíril videotéku v mobilnej službe o programy zo staníc Minimax, JimJam a Canal+Domo

Internetová služba Skylink Live TV rozšírila svoju videotéku o nový obsah z detských programov Minimax a JimJam, ako aj dokumentárnej stanice Canal+ Domo. Vďaka tomu si môžu užívatelia služby, ako aj klienti satelitného operátora Skylink, pozrieť viacero rozprávok a zaujímavých relácií z Canal+ Domo a to kedykoľvek budú chcieť.
Pokračovanie nižšie:

Najmenší diváci môžu nájsť vo videotéke po novom detské seriály ako Môj kúzelný pes Waffle, Požiarnik Sam, Bob staviteľ či Lokomotíva Tomáš. Sprístupnené však sú iba predplatiteľom programových balíkov v ktorých sú detské stanice Minimax alebo JimJam. To znamená, že videotéka stanice Minimax je dostupná iba predplatiteľom balíkov Smart, Multi, Kombi, Flexi 10 či Komplet. Zatiaľ čo programy zo stanice JimJam budú dostupné vo videotéke iba pre predplatiteľov balíkov Multi, Kombi, Flexi 10 a Komplet.

Z Canal + Domo nájdu klienti vo videotéke programy ako 365 obedov Mariety Mareckej, Domy hviezd alebo Renovácie za 48 hodín. Vzhľadom k tomu, že je teraz Canal+ Domo aktuálne v ochutnávke, programy si môžu pozrieť všetci zákazníci, bez ohľadu na predplatený balíček.

Ďalšou novinkou v internetovej televízii Skylink Live TV budú už čoskoro programy HBO, HBO2, HBO3 vo vysokom rozlíšení (HD). Všetky budú k dispozícii predplatiteľom balíčkov Komplet, HBO Standard a HBO MaxPack. Očakáva sa tiež zaradenie staníc Canal+ Domo, Vixen, Dorcel TV a Dorcel XXX. Ak ich operátor pridá, budeme o tom informovať v ďalšej správe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nie je to tak dávno, čo som testol Skylink Live a vo večerných hodinách služba sekala na tv a to mám optiku. Takže toto by mali v prvom rade riešiť. Inak ponuka + cena OK.

    1. A nebudeš mať chybu v prijímači? Ja mám 7 mbit/s internet cez wifi a pozeráme naraz na dvoch zariadeniach bez jediného záseku za celý deň aj noc.

Komentáre už nie sú povolené.