Reklama

Antik vyradil z ponuky ruský program v 4K kvalite, bol dostupný aj cez satelit

Od tohto týždňa majú klienti IPTV služby Tango TV, ktorú prevádzkuje Antik Telecom, prístup k programu Eurosport 4K. Operátor však vôbec nespomenul, že v poslednom období naopak z ponuky vyradil ruský program Ultra 4K Extreme. Upozornili nás na to naši čitatelia.
Pokračovanie nižšie:

Ultra 4K Extreme sa zameriava najmä na extrémne športy. Vysielanie je dostupné v ruskom a anglickom jazyku. Od decembra 2020 ho mohli prijímať aj užívatelia satelitnej služby s aktivovaným základným balíkom Pre začiatok a vyšším. Museli však vlastniť zariadenie s podporou príjmu programov v UHD (4K) kvalite.

Počas písania tejto správy bol program Ultra 4K Extreme aj naďalej šírený na družici Eutelsat 16A (16°E), z frekvencie 11 595 MHz, dekódovacia karta ho však už neodkódovala. Cez družicu je tak aktuálne dostupný klientom v UHD už iba program pre dospelých Extasy 4K.

Podľa vyjadrenia operátora došlo k vyradeniu stanice Ultra 4K Extreme na základe nízkej sledovanosti.

Celú ponuku, nielen satelitnej služby Antik Sat, môžete nájsť je v sekcii Frekvencie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. antik nic nevyradil, len ukoncil testovanie a nepredlzil spolupracu, ten kanal mal 0 vypovednu hodnotu pre nasinca

  2. ja si myslim ze ani nesiel nikdy dekodovat antik kartou , ze kanal fungoval pre antik len ked bol fta

  3. len by ma zaujimalo ako zistili sledovanost, kedze naposledy bol umiestneny v najdrahsom baliku – to ako keby vsetky programu v tomto baliku mali malu sledovanost, kedze sa najmenej kupuje

Komentáre už nie sú povolené.