Reklama

TV Zemplín výrazne rozšírila pokrytie cez DVB-T

Slovenská televízia Zemplín dnes výrazne rozšírila svoju dostupnosť prostredníctvom terestriálnych (DVB-T) vysielačov. Na novinku nás upozornilo niekoľko našich čitateľov. Podľa našich zistení môžu TV Zemplín oddnes naladiť diváci prostredníctvom antény už aj v mestách Poprad, Trnava, Banská Bystrica, Brezno, Čadca, Liptovský Mikuláš, Martin, Podbrezová, Žilina, Zvolen, Nitra, Trenčín a ich blízkom okolí. Do ponuky svojich miestnych DVB-T multiplexov zaradil stanicu operátor AVIS.
Pokračovanie nižšie:

Pre naladenie TV Zemplín je poväčšine nutné spustiť vyhľadávanie programov na prijímacom zariadení. Vysielanie televízie je šírené v HD kvalite (HD/MPEG-4).

Televíziu Zemplín podľa vydanej licencie prevádzkuje spoločnosť LOGOS MEDIA so sídlom v Michalovciach. Vo vysielaní sa zameriava na spravodajské a kresťanské programy.

K dnešnému dňu je program TV Zemplín šírený celkovo zo 16 DVB-T vysielačov operátora AVIS. Kompletný zoznam celoplošných a miestnych DVB-T/T2 vysielačov môžete nájsť v sekcii Vysielače, ktorú pravidelne aktualizujeme.

Zoznam miestnych DVB-T vysielačov z ktorých je šírená TV Zemplín HD:

VysielačVysielací kanál
Bratislava26
Košice39
Michalovce48
Prešov27
Poprad28
Brezno29
Liptovský Mikuláš23
Nitra40
Trnava43
Trenčín40
Podbrezová24
Zvolen42
Banská Bystrica23
Martin23
Žilina25
Čadca25

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Okrem týchto vysielačov sa dá signál Zemplín tv zachytiť cez sledovanietv alebo cez Antik Telecom cez net.

  2. Ja by som sa chcel opytať skrateka,dokedy bude pozicia po tv locall na vysielači v LC,však už na vysielači nevysiela vyše roka ?

  3. Tv Zemplín – Načo mi je to tu na Strednom Slovensku , to je len pre Východoslovákov čo su porozťahovaný po celom Slovensku , nech si ju nehaju na Východnom slovensku . Zapnem ju a čo vidím Omšu . Nič zaujímavé . Asi zaplatil Tv Zemplin Avisu peniaze za šírenie v ich sieti tak ich šíria . No nič zaujimavé nič kulturne nič normálne . Možno , že Tv Zemplín sa dá chytit aj v zahraničí .

  4. Dlho tam nevydržia.
    Zbytočná stanica pre územie mimo východ.

  5. Dnes zmizla Epic Dráma FTA a na jej pozícii je Viasat Nature, čiže 2x ide voľne. Neskenovali ste niekto, či namiesto Epic Drama nedali niečo iné voľne?

    1. Bolo to oznámené už na začiatku mesiaca.
      https://www.satelitnatv.sk/2021/02/dokumentarny-a-serialovy-kanal-od-viasatu-volne-cez-antenu-jeden-z-nich-je-v-hd-kvalite/

  6. regionálné televízie by mali vysielať iba v danom regione koho zaujíma tv zemplín napr. v bratislave.

  7. Tv Zemplin je monotematickym cirkevnym kanalom a mala byt uz teraz mat celoplosnu licenciu. Otazne je, ci sa udrzi v takom pocte DVB-T vysielacov aj po scitani veriacich.

  8. Na adresu regionalnosti, vychod svoju regionalku ma, je nou Tv Vychod.

  9. Opät Tv program ktory je volny na Astre 3,ale je dobre,že ide v Cadci cez DVBT 2 a k nam do Turzovky sa signal ani naznak neukazuje na 25 kanali.Ze by tam čo bolo.Radšej keby pustili nejaky Hudobny tv program volne šireni cez DVBT 2 v Slovenčine zo zahraničnou novou hudbou i s tou Slovenskou a Ceskou.Lebo už pomaly,len Ceske hudobne tv Očko Tv,Očko Star,Retro Music Tv a Polske Polo Tv je dost malo pretože tieto tv stanice hraju už,len pomaly stare pesničky.

  10. Vo vysielaní sa zameriava na spravodajské a kresťanské programy.Pišete,ale je tam toho viac reportaže aj športove prenosy z hokeja,futbalu,volejbalu,alebo hadzanej ked hra Humenne.A ešte mnoho viac.

Komentáre už nie sú povolené.