Reklama

Spektrum Home+ v maďarskom DVB-T

Od februára je dostupný v terestriálnom vysielaní, u našich južných susedov, televízny kanál s názvom Spektrum Home+ v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4). Vysielanie je šírené voľne (FTA) na doterajšej pozícii programu Spektrume Home, ktorý vysielal v maďarskom celoplošnom multiplexe B.
Pokračovanie nižšie:

Spektrum Home+ prináša aktuálne rovnaký obsah ako doterajší kanál Spektrum Home. Okrem nového názvu a upraveného loga tak ide zatiaľ len o kozmetickú zmenu. Prevádzkovateľom stanice je spoločnosť AMC Networks Central Europe, ktorá získala pre nový program licenciu na 12 rokov ešte v novembri 2020 od českého mediálneho regulátora (RRTV). Stanica tak vysiela s českou licenciou.

Kompletný zoznam šírených programov nielen v maďarskom DVB-T/T2, spoločne so zoznamom vysielačov, môžete nájsť na našom webe v sekcii Vysielače.


Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Podla diskusie velmi dolezita informacia pre Slovenskeho divaka.

    1. Keď je to pre Vás nerelevantná informácia tak prečo reagujete? Pre mňa je to napríklad zaujímavá informácia, keďže maďarské kanály sledujem a môžem kľudne potvrdiť, že sú kvalitatívne na omnoho vyššej úrovni ako tie naše.

  2. Tak ako pre teba tá skrachovaná tv,ktorú vlastníš,iba meníš stále názov,najslabšia reg.tv!!!!

  3. Nitra K40 štyri týždne na čierno bez povolenia ! Nikomu to nevadí ? Na druhej strane už ani nemusí … dnes ho už majú.

    1. Na Zemplíne vysielalo v roku 2018 bez vydaného prevádzkového povolenia rádio skoro 3 mesiace a nikomu to na RVR a RÚ absolútne neprekážalo…

Komentáre už nie sú povolené.