Reklama

Dokumentárny a seriálový kanál od Viasatu voľne cez anténu, jeden z nich je v HD kvalite

V najbližších týždňoch budú môcť sledovať všetci diváci, ktorí prijímajú programy prostredníctvom terestriálnych (DVB-T/T2) vysielačov, dva programy z dielne Viasatu. Konkrétne to bude seriálový kanál Epic Drama a dokumentárny Viasat Nature. Dohodol sa na tom Towercom s vysielateľom.
Pokračovanie nižšie:

Počas ochutnávky bude šírený kanál Epic Drama voľne v HD kvalite z DVB-T2 vysielačov multiplexu Plustelka Viac (DVB-T2), ktorého je štandardne súčasťou. Okrem toho bude dostupná aj SD verzia a to v druhom celoplošnom multiplexe (DVB-T). V celoplošnej sieti má byť program k dispozícii divákom na špeciálnej promo pozícii do 15. februára 2021. Od 16. februára ho potom vystrieda Viasat Nature, ktorý je už teraz šírený voľne vo štvrtom celoplošnom multiplexe.

Epic Drama prináša vo svojom vysielaní historické seriály z celého sveta. Vo februári prinesie napr. nový seriál Biela kráľovná, ktorý bude mať premiéru 3. februára o 21:00.

Kompletný zoznam staníc šírených nielen v DVB-T/T2, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Pre redakciu mestska televízia Komárno visíela v Komárne 43 k prosím doplňte do regio vysielač názov tv .
    Anténu otočiť smerom k 12 poschodí panelákov aké ďalšie tv visíelaju neviem tv oravia zatiaľ žiadna odpoveď

    1. Vďaka za upozornenie. TV Komárno bude pridaná do zoznamu.

  2. Kedy bude 700 MHZ nove programy v plustelke uz je februar dvbt2 .

    1. Plustelka, ktorú som až doteraz vždy neochvejne obhajoval, je definitívne mŕtvy projekt. Najprv facka v podobe „nedohody“ s TA3, keď si operátor dovolí nemať v ponuke jedinú spravodajskú TV na Slovensku, potom „náhrada“ Eurosportov grcom Nova Sport 1…..absurdné. Pritom napr. na smart aplikácii pre TV Sledovani TV 2.0 je zadarmo po registrácii k dispozícii STV1, ST2, STV3, Ta3, všetky Filmboxy, NASA TV a ešte zopár kusov čohosi nepozerateľného, ale obsahovo a kvalitatívne s Plustelkou porovnateľného. Towercom je jednoducho hanba a bolesť slovenského DVB-T.

    2. S tymi FilmBoxami sa dlho tesit nebudes. No a TA3 sa rozhodla sama odist z DVB-T.

    3. Nechápem prečo nekoná Protimonopólny úrad, vláda, ministerstvá, Regulačný úrad atď., aby sa vytvorili tak ako v ČR trhové podmienky pre celoplošné šírenie signálu a nie MONOPOL.

  3. Toto je bohužiaľ čisté zavádzanie, takto to vôbec nie je, registrácia nie je zadarmo.

  4. pre shcek2- nova sport1 nie je žiaden grc nova sport 1 a nova sport 2 sú kvalitné české športové stanice.

Komentáre už nie sú povolené.