Reklama

V českom DVB-T2 ukončila distribúciu televízia Naživo

Česká televízia Naživo, ktorá odštartovala v novembri 2020, ukončila svoju distribúciu prostredníctvom tamojšieho DVB-T2 multiplexu 23. Na programovej pozícii môžu vidieť aktuálne diváci už len oznam, že od 21. januára 2021 na uvedenom kanále už televízia dostupná nebude. Projekt však podľa samotného vysielateľa nekončí a divákom odporúča sledovať oficiálnu webovú stránku televízie.
Pokračovanie nižšie:

Všetci sme si veľmi priali, aby naše vysielanie vo februári nahradili otvorené divadlá, koncertné sály a kluby. Teraz to ale bohužiaľ vyzerá, že na ich opätovné otvorenie si ešte počkáme dlho, a preto sa snažíme transformovať projekt Televízie Naživo do dlhodobo a finančne udržateľnej formy. Nelúčíme sa, naopak. Rozvíjame naše nápady, hľadáme nové cesty k vám a tešíme sa na všetky tie úžasné kultúrne zážitky, ktoré spolu s vami prežijeme,“ uvádza prevádzkovateľ na socialnej sieti.

Televízia Naživo sa zameriavala 24 hodín denne na kultúru. Vo vysielaní prinášala napr. divadelné predstavenia či koncerty. Program bol k dispozícii voľne prostredníctvom DVB-T2 multiplexu 23 či vybraných operátorov.

Pomerne v krátkom čase ide už o druhý program, ktorý ukončil voľnú distribúciu v DVB-T2 multiplexe 23. Od nového roka tiež v tejto sieti nevysiela program NASA v UHD kvalite. Aktuálnu ponuku jednotlivých českých multiplexov, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Úplně zbytečný kanál který mohl být na internetu a kdo se bude chtít dívat tak si i platícího diváka najde. V dvb-t/2 zbytečnost tak jako klony prima + 1 a chystané + klony. Ono na to občasné shlédnutí by stačilo 10 stanic které budou dávat premiéry a ne 20 stanic co pořád dokola jen opakují seriály a filmy a to nemluvě že kam přepnete všude samá reklama. Už jen z tohoto důvodu bych žádnou placenou službu nechtěl. Škoda vyhozených peněz a to raději budu dávat ty peníze dětem navíc!!!

  2. Veď ten grc nikto nesledoval to bol len tunel na dotácie z MKČR

  3. Ono niekedy je fajn ist do Divadla a vidiet to Live.Ale asi mame lepšich hercov ako Ceši.I ked mnoho ich pozname aj zo serialov z Markizy,alebo tv Joj.Na tomto DVBT je dobre to,že ponuka hodne programov s Ceskej Republiky.Lebo to čo mame na Slovensku je horor.I ked mame cez 1000 programov na satelite mnoho programov ide cez DVBT volne a na Satelite kodovane.Ale idu aj Ceske a Slovenske volne.Ale k DVBT mame celkovo 78 programov Ceskej,Slovenskej a Polskej Republiky.Mame sa ešte od Cechov čomu učit.Lebo to čo Slovensko robi je hroza najprv Markiza,Dajto,Doma a teraz Ta3.Zaujimave je to,že Tv8 žije a ide dalej i cez DVBT

Komentáre už nie sú povolené.