Reklama

Skylink oznámil, že koncom januára vyradí z ponuky tri programy

Koncom januára 2021 zredukuje satelitná služba Skylink počet ponúkaných programov. Operátor oznámil, že 31. januára 2021 vyradí z ponuky televízne stanice pre dospelých Brazzers TV a Reality Kings, ako aj Insight v UHD kvalite. Naopak od februára pribudne do ponuky nový kanál pre dospelých Vixen a užívateľom mobilnej služby Skylink Live TV ešte navyše programy Dorcel XXX a Dorcel TV. Novinky v mobilnej službe by sa mali objaviť v priebehu februára 2021.
Pokračovanie nižšie:

Vixen bude šírený na družici Astra 3B (23,5°E), z frekvencie 12 090 MHz. Užívatelia zariadení so zapnutou funkciou FastScan ho nájdu od 1. februára na programovej pozícii číslo 200. Aktuálne je na tejto pozícii Brazzers TV.

Jedná sa už o druhé zmeny v ponuke Skylinku v tomto roku. V tomto týždni preklopil operátor do vysokého rozlíšenia programy Nova 2 a Prima Love, ktoré sú šírené z frekvencií 11 973 MHz a 11 934 MHz. České programy v lepšej obrazovej kvalite sú sprístupnené klientom automaticky, nie je nutné prelaďovanie. Pripomeňme, že Nova 2 HD je dostupná iba na kartách s českým regiónom, zatiaľ čo Prima Love HD je aktuálne k dispozícii na všetkých aktívnych Skylink kartách.

Aktuálnu ponuku operátora, aj s technickými parametrami jednotlivých programov, môžete nájsť v sekcii Frekvencie, ktorú pravidelne aktualizujeme.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Trojka v Skylink a RTVS. Všimol som si nejaké zmeny v poslednom čase. Na trojke z pozície RTVS karty je nižší dátový tok ako bol v minulosti. Je to viac rozmazané (najmä pri rýchlejších scénach) a sem tam aj zmizne obraz úplne (biela obrazovka) a po necelej sekunde nabehne (stáva sa to len občas), ostatné programy (jednotka a dvojka) ktoré idú v HD sú OK. Kde by mohol byť problém? Pred tým to išlo bez problémov. Mám kartu RTVS a Ab Cryptobox 650 HD. Mám ešte potom aj Antik sat a tam ide trojka bez problémov.

  2. A máš aj Skylink alebo len RTVS kartu? Len tak sa pýtam pre porovnanie, či to robí aj na skylink alebo nie, nakoľko nemám skylink len rtvs a ptoom antik, ktorá je ale na inej pozícii.

    1. Komu to ide takto horšie? Prosím ozvite sa a napíšte aj akú máte kartu (či skylink alebo RTVS) a tiež od kedy to tak ide u vás? U mňa (RTVS karta) to takto ide (poznamenal som aspoň) približne okolo vianoc, ale možno to takto ide už dlhšie. Pozeral som väčšinou cez eutelsat (antik sat) a teraz som len na chvíľu pozrel na rtvs kartu (aby sa obnovovali zápisy aspoň občas) a zistil som, že sa zhoršila kvalita trojky (ešte v lete to išlo úplne inak aspoň čo si pamätám)…

    2. Ja mám len RTVS [rtv:] kartu a štvorčekuje i Jednotka i Dvojka pri väčšej zmene „scény“. Včera som zbadal, že i na otcovom televízory s kartou od Skylinku trojka taktiež „štvorčekuje“. Odpovedám až teraz, lebo až včera som uňho pozeral tv-príjímač.

  3. Ja mám taktiež Rtvs kartu aj Čt kartu Golden interstar voyager2 siedmy rok ,v čitačke Rtvs kartu a v module Smit ,kartu Čt na chalupe kôli signálu .Zle pokrytie Dvb t signálom.Na Čt programy sú ako fotka ale obraz na Rtvs sa zhoršil.Ešte dvojka ako tak ostrý ale jednotka matný obraz a na 3jke staré filmy sa dajú taktiež obrazovo pozrieť.Osemročný Sony39 obrazovka.Zatiaľ to ide kocky nepozorujem.

    1. Bola som na chalupe cez vianočné sviatky a vtedy to islo v pohode.Na chalupu chodim teraz cez zimu jeden krát do mesiaca ale vždy sa to rozbehlo na prvý krát pri zapnutí hlavného vypínača.

    2. Aký máte TV? Je to LCD alebo plazma alebo ešte klasický CRT? Všetko môže záležať aj od typu TV, ale myslím, že trojka sa obrazovo zhoršila oproti stavu, ako bol v lete.

  4. Chcel by som vedieť prečo nejde sky linku Eurosport Eurosport 2.

  5. Aj RTVS zrušili Eurosporty,že za ne pýtali veľa peňazí

  6. Na ich mieste najprv lokalizácia insight a potom hovoriť niska sledovanosť a regio visielac Trenčín zablatie co je s ním VISIELA alebo a akí kanál

    1. A SKYLINK? Ten má z Towecomu Trojku a ide horšie ako na Antiku. Mám RTVS kartu aj Antik a cez Antik to momentálne ide oveľa lepšie, ako cez RTVS (Skylink), aj keď na Antiku je to náchylnejšie na signál…

  7. Kedy to vsetko prepnu na lyrer 2 zabezpecenie a bude hotovo.

  8. Programy mi štvorčekuje ak mám v izbe s tv samsung mobil note8 samsung. Ak mobil vynesiem štvorčekovanie prestane. Z mobilu som už odstránil množstvo appiek no neustáva to.

    1. Appky s tým nič nemajú, skús vypnúť dáta (mobilné dáta, nie WiFi), ak ich na tom mobile nepotrebuješ, takisto skús prepnúť sieť na všetkých SIM zo 4G (LTE) na 2G (GSM).

  9. Dobry den mame kartu skylink a od vcera mi nejde ani jedn program stalo sa to este niekomu prosim vas?

  10. od nedele nam nejde markiza, doma, dajto – vraj zabokovane conax

Komentáre už nie sú povolené.