Reklama

Discovery Showcase HD a Fine Living ukončili vysielanie na našom a českom trhu

Na slovenskom a českom televíznom trhu nie sú od nového roka 2021 dostupné platené programy Discovery Showcase HD a Fine Living. Programy vyradili z ponuky už takmer všetci operátori, ktorí ich mali v ponuke. Pokiaľ sa ešte u niektorých operátorov nachádzajú, diváci môžu na programových pozíciách vidieť už len statickú obrazovku s nápisom o ukončení vysielania. Dôvodom je ich stiahnutie z nášho aj českého televízneho trhu. Pre tento krok sa rozhodol samotný vysielateľ Discovery.
Pokračovanie nižšie:

Od Discovery môžu aktuálne slovenskí a českí diváci sledovať aj naďalej dokumentárne programy Discovery, Animal Planet, Discovery Science, DTX, TLC, Discovery ID, Food Network, Travel Channel, ako aj športové Eurosport 1 a Eurosport 2. Zo satelitných operátorov ponúkajú k dnešnému dňu všetky uvedené programy slovenské platformy Magio Sat, DIGI TV a Antik Sat. Takmer všetky programy má aj Orange TV. U tohto satelitného operátora však chýba v ponuke Food Network.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. chcem sa opitať kedy bude pusteny cs film cs history cs horor

    1. K čemu další odpad jako ty všechny stanice Discovery od amíků.
      Od 1.1.2021 významný televizní operátor Volia na Ukrajině vyřadil ze své nabídky programy americké společnosti Discovery.
      Zatentovaní Amíci si myslí že budou operátory vydírat přes Eurosporty (které záměrně kvůli tomu odkoupil) aby nutil operátory aby kvůli Eurosportům zařadily ty jeho předražené sračky samého nesledovatelného hnoje které je tak akorát tak dobré pro jednoduché Amíky kterým stačí jen to že je to barevné a že se to hýbe.
      Aj ty Eurosporty jdou po Amíkama postupně a jistě do kelu co se obsahu týče!!!

    2. Pro Zdenka, poprvé musím zcela souhlasit co si napsal. Rozumná řeč. Eurosport už davno není co byl, tak jako ostatní tv

  2. Netuším kde ho chceš no ja mám aktuálne UPC a tam sú všetky 3 a z môjho pohľadu sú totálne o ničom . Občas na CS Filme je starí film no precpané reklamou až moc . Ostatné tzv dokumentárne nestoja ani za nič . Samé staré konšpiračné teórie – CS Mistery a CS History zase samí telecvoking .
    Ak niečo doprajem tak rozhodne zo skupiny Viasat – History / Explorer/ Nature a NG Chanel / Wild . Ostatné sa poslednú dobu riadne zopsuli.

  3. na eurosport by som sa v pohode vykašlal… aj tak som ho tuším ani nemal naladený….. ale discovery kanály mi chýbať budú….. asi bude treba vymeniť poskytovateľa…..

  4. Kto má noví tv neni problém dáte na google . Online stream tam sú vsetki 154 madarské programi zadarmo tam ide aj discovery a este je tam vela zahranicné na online stream sat naco platit pre tv

Komentáre už nie sú povolené.