Reklama

Sledovanie TV pridáva podporu skrytých titulkov

Služba Sledovanie TV (Sledovaní TV) prináša pre svojich predplatiteľov na Slovensku a v Českej republike podporu skrytých titulkov. Aktuálne sú titulky dostupné u 35 staníc, pre ktorých je vytvorených celkovo až 76 titulkových stôp. Jeden televízny kanál tak môže mať aktívnych aj viac jazykových verzií. V budúcnosti sa má ich počet pritom ešte rozšíriť.
Pokračovanie nižšie:

Titulky ocenia najmä nepočujúci diváci. Využívať ich však môžu aj predplatitelia, ktorí sa chcú napr. učiť cudzí jazyk. Divák si môže jednoducho pustiť film v originálnom znení a k tomu aktivovať napr. české či slovenské titulky, alebo opačne. O tom, v akých jazykoch sú titulky dostupné rozhoduje samozrejme vysielateľ. Pri jednom kanále však môže byť dostupných aj viac jazykových verzií. Systém operátora podporuje titulky v 10 jazykoch.

Kompletný zoznam staníc u ktorých je možné aktivovať titulky (SK aj CZ ponuka):

ČT1, ČT 2, ČT 3, ČT24, ČT Sport, ČT:D, Nova, Nova 2, Nova Cinema, Nova Gold, Nova Action, Nova International, Prima, Prima Max, Prima Cool, Prima Zoom, Prima Love, Prima Krimi, Prima Comedy Central, Prima Plus, TV Joj, Joj Family, Joj Cinema, Joj Plus, Wau, AXN Black, AXN White, HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2, Film Europe, Filmbox Arthouse a Extreme Sports.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Super, SledovanieTV patrí momentálne medzi najkvalitnejšie OTT služby.

  2. SledovanieTV pouziva aj ako predplatne tzv. Vouchery, ktore zozenies aj na Bazos.sk
    Cena je rozna, ako kto a kedy predava. Mozem len odporucat.

Komentáre už nie sú povolené.