Reklama

Sledovanie TV predstavila nové programové balíčky

Internetová služba Sledovanie TV (Sledovani TV) začala ponúkať klientom nové programové balíky. U vyšších službách došlo aj k zníženiu ceny.

Z dôvodu rastúcich nákladov na prevádzku služby sme sa rozhodli vykonať prebalíčkovanie spojené s optimalizáciou ponuky kanálov. Niektoré kanály, ktoré boli sledované minimálnym počtom našich užívateľov, sme sa rozhodli z balíčkov stiahnuť, čo nám u vyšších balíčkoch otvorilo priestor pre pridanie iných, divácky atraktívnejších kanálov do našej základnej ponuky,“ informuje operátor.
Pokračovanie nižšie:

Balíček Základ sa v novom systéme operátora mení na balíček Základný. Počet kanálov klesol zo 72 na 67. Cena balíka zostáva na výške 5,99 €.

Balíček Štandard sa mení na balíček Štandardný. Cena balíka sa znižuje z pôvodných 12,99 € na 9,99 €/mesiac. Mierne sa však zníži počet staníc v balíku a to zo 102 na 100.

Z najvyššieho balíčka Prémium sa stáva Prémiový a cena klesla z 24,99 na 20,99 €/mesiac. Zároveň klesol aj počet kanálov a to zo 139 na 133.

V programových balíčkoch boli niektoré kanály nahradené inými, prípadne boli stiahnuté bez náhrady. Túto optimalizáciu vykonal operátor na základe reálnej sledovanosti kanálov tak, aby ovplyvnila úplné minimum užívateľov.

Kanály, ktoré boli zo základnej ponuky balíčkov stiahnuté si môžu v prípade záujmu klienti priplatiť. Tieto stanice sú po novom súčasťou doplnkového balíčka Mojich 7, vďaka ktorému je možné k základnej ponuke pridať 7 ďalších televíznych kanálov podľa vlastného výberu.

Na nový balíčkovací systém postupne prejdú všetci zákazníci SledovanieTV vo chvíli obnovy balíka, s výnimkou tých s automatickou mesačnou platbou – tým bude zachovaný ich existujúci balíček, a v prípade záujmu budú môcť prejsť na nový systém manuálne.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Zákazník si sám vyberie stanice aj cenu, ktorú je ochotný zaplatiť;. Je to dobrý nápad. Sami si vyberiete napríklad k „Základu“ za5,99€ balík staníc, ktoré budete reálne sledovať a nebudete platiť za množstvo staníc, ktoré ani nesledujete.

    1. Sledovanie TV začína byť zaujímavá služba, ale čo sa základu za 6€ týka, stále si myslím, že Horizon Go toho za rovnakú cenu ponúka viac.

    2. Horizon go nejde na TV Samsungoch lebo stále špekulujú ako cez prenájom boxov šklbať zákazníka ale Sledovanie TV má aplikáciu ktorú stiahnem do TV a pozerám.
      takže sledovanie TV ponúka pre mňa viac ako horizon go

  2. Sledovanie.tv mám. Kupujem si balík prémium. Som mimoriadne spokojná. Ak zmeškám film, dá sa mi ho spustiť z histórie. Takto môžem sledovat aj nočné filmy cez deň. Dá sa mi nahrať aj celý seriál, nemusím vyhľadávať jednotlivé časti v histórii. Dokumentárne stanice sú u nás tiež v kurze, je ich fakt dosť. Odporúčam.

  3. Sledovanie tv mam,no je to dost rozbita sluzba v programovej ponuke.oproti magio tv ktora v najvyssom baliku ponuka vsetky programi ktore ma v ponuke,okrem hbo,sledovanie tv vnom nema vsetky programi napr:TV Barrandov HD, Barrandov Krimi, Kino Barrandov HD a najnovsie vyradili aj filmboxy,travel xp atd.chybaju tam vsetky programi primi ktore su bezne v magio ci skylinku.kopa balastu v podobe regionalnych a inych nezaujimavych programov tam ale zostala.neviem ale mne sa tato roztriestenost vobec nepaci.ceny nekomentujem.

    1. Na Slovensku k dnesnemu dnu nie je legalne distribuovat akykolvek Barandov alebo Primy, okrem slovenskej Prima Plus

    2. @jozef
      ja mám registráciu v sledování tv(česká obdoba)a mám všetky novy,primy,barandovy okrem tých international pre SR.V ponuke chýbajú markýzy a jojky(jojky chytám terestriál markíza mi nechýba) ale joj family ide.
      skúste sa informovať na podpore ak vám ide o české programy

  4. V prosinci najdete v balíčku Základ vánoční nadílku v podobě 17 kanálů zdarma!

    Již dnes máte k dispozici dětské kanály Cartoon Network a Minimax, dokumentární kanál Love Nature a filmový kanál AMC. Od 14. prosince přibude dalších 13 kanálů z balíčku FilmBox a videotéka FilmBox OD.

    Vše zdrama, abyste s námi prožili krásné Vánoce!

  5. Chcem prejsť zo skylink live na sledovanie tv.Prosim vás dá sa poradie zoradiť podľa seba? Lebo na Skylink sa to nedá.A Prima zoom a krimi sú v základnom balíku.Ďakujem vám za skorú odpoveď.

    1. Ano. Este predtym mozes kludne otestovat. Po registracii ti nabehne par programov na stalo zadarmo.

Komentáre už nie sú povolené.