Reklama

Prima Comedy Central sa zmení na Paramount Network

Český televízny kanál Prima Comedy Central, ktorý je k dispozícii aj voľne v českom DVB-T2 multiplexe 24, sa zmení na Paramount Network. K samotnej zmene dôjde 12. januára 2021. Informoval o tom vysielateľ.
Pokračovanie nižšie:

Prístup k Paramount Network budú mať automaticky všetci diváci, ktorí majú aktuálne program Prima Comedy Central. Na Slovensku nemá túto stanicu oficiálne v ponuke žiadny operátor. Vysielateľ totiž neudelil súhlas na šírenie svojho programu žiadnemu zo slovenských operátorov. Pred niekoľkými týždňami stiahol z ponuky Prima Comedy Central, na kartách s aktivovaným slovenským regiónom, aj satelitný operátor Skylink.

Paramount Network bude kombinovať doterajšie obľúbené komediálne seriály z Prima Comedy Central spolu s filmovou tvorbou od filmového štúdia Paramount.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Recyklovanie repríz reprízami sa môže premenovat, ako len chce stale to bude hnoj a odpad. Nechapem tuto dobu, jeden majitel ma 10x tu istu televiziu s inym nazvom len na vymahanie vysokych poplatkov za reklamu, kedže deklaruje, ze sa bude pustat na vsetkych 10 odnoziach, to ze tam uz nic normalne nevysielaju uz nevadi…pritom peniaze z reklamy prudia 10násobne 🙁

    1. Prima sa dá aspoň sledovať dávajú dobré filmy to čo ronia naše komečky je na grcanie

    2. Este si nevidel ani 10 sekund programu a uz mas reci ako koza bobkov. A nema to ani hlavu ani patu. Co je to, prosim ta, to vymahanie vysokych poplatkov za reklamu? Niekto od teba nieco protipravne vymaha?

    3. @black13: Či je to protiprávne, alebo nie, ťažko posúdiť, určite sú malé bránky v zákonoch, ale poplatky za reklamy sú vysoké a na konci ich aj tak zaplatí zákazník, ktorý si zakúpi tovar alebo služby, uvedené v reklamách. TV operátor raz si nechá zaplatiť od zákazníka za programy a druhý krát nepriamo cez obchody a výrobcov pri predaji tovarov a služieb, uvedených v reklamách. Predsa odkiaľ by brali peniaze na reklamy?

  2. U operátora Sledovanietv.sk -Prima Comedy Central naďalej figuruje v ponuke od balíčka „Štandard“.

  3. Skylink tú Prima Comedy Central vyradil na SK kartách formálne, t.j. neuvádza ju v ponuke, ale stanica reálne funguje? Alebo ju vyradil aj de facto?

    1. @ PCC :

      Tato stanice už u Skylinku asi tři týdny (nevím přesně) opravdu reálně neexistuje.
      Podle mě této stanice není vůbec škoda protože je tam je samá americká capina a nic víc.

Komentáre už nie sú povolené.