Reklama

Ponechá Plustelka v ponuke jednu stanicu od Discovery? [aktualizované]

Ako sme už informovali, terestriálna platforma Plustelka, ktorú prevádzkuje operátor Towercom, upraví od januára 2021 ponuku základného balíka Plustelka Štandard. Konkrétne z tohto balíka vyradí operátor všetky stanice od Discovery (Eurosport 1, Eurosport 2 a Discovery) a filmový kanál Film+ od AMC Networks International zamení za AMC.
Pokračovanie nižšie:

O zmenách operátor už informoval koncom novembra aj jednotlivo svojich predplatiteľov, ktorí ak nesúhlasia so zmenou, môžu odstúpiť od zmluvy bez sankcií. Nikde však Towercom nespomína, že by mal byť z ponuky vyradený aj kanál Travel Channel HD, ktorý tiež patrí do rodiny Discovery. Travel Channel však nie je súčasťou základného, ale prémiového balíka Plustelka Viac. Podrobnosti sme sa snažili zistiť priamo u operátora, bohužiaľ sa nám bližšie informácie nepodarilo zistiť. Nový marketingový šéf na našu otázku nebol schopný odpovedať ani za tri dni.

Predpokladáme však, že Travel Channel HD zatiaľ v ponuke Plustelky zostane, vzhľadom k tomu, že operátor vyradenie tejto stanice nikde nekomunikuje a podľa platných zákonov, musí informovať predplatiteľov o zmenách v ponuke minimálne jeden mesiac dopredu.

Aktualizované 4.12.2020:
Odpoveď z Towercomu nakoniec prišla po štyroch dňoch. „Ponuka Plustelka Viac ostáva bezo zmeny,“ informoval portál SatelitnáTV.sk riaditeľ sekcie marketingu a rezidenčného segmentu Alexander Vlčko.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Prezradite meno toho marketingoveho pana? Uz tam nie je M. Letkova?

Komentáre už nie sú povolené.