Reklama

Plustelka: Športové kanály Eurosport sú z technických príčin nedostupné

Predplatitelia terestriálnej platformy Plustelka nemôžu aktuálne sledovať dvojicu športových kanálov Eurosport. Ako nás informoval náš čitateľ Peter, programy sú nedostupné už od utorka cca od 17:00. Na programových pozíciách majú k dispozícii diváci iba čiernu obrazovku.
Pokračovanie nižšie:

Podľa vyjadrenia operátora ide o technické príčiny na strane vysielateľa samotných športových staníc. „Obnovenie vysielania týchto TV staníc v službe Plustelka je očakávané v priebehu dňa 9.12.2020,“ informuje prevádzkovateľ platformy Plustelka, spoločnosť Towercom.

Pripomeňme, že od januára 2021 dôjde v ponuke Plustelky k viacerým programovým zmenám. Konkrétne bude ukončené šírenie programov Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery a Film+, ktoré nahradia nové stanice Nova Sport 1 HD, AMC a National Geographic.

Aktualizované o 14:13:
Vysielanie športových staníc Eurosport1 a Eurosport2 je už opäť dostupné predplatiteľom Plustelky.


Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nedostupné ca od 14,00 (8.12.) To aby sme si zvykli, že nebudú.
    Tak ako je tma v TV, tak boli ticho aj v Plustelke. Tá tma sa volá – peniaze.

  2. Výpadky a technické problémy v Plustelke sú oveľa častejšie, než u satelitných operátorov. Aj preto som s Plustelkou skončil. Zlatý Antik sat.

    1. Antiksat je fajn. Cena karty skoro zadarmo ibaze mi vadi ten ich system predplacania a aktivovania novej karty. Skylink a Plustelka to ma lepsie. Mohli by to zjednodusit.

    2. @ Marek19821: no to asi nie je, keď každému inému operátorovi to funguje, len Towercomu nie.

    1. chyba je u každého len nie u Plustelky , ako v školke . V Plustelke sa zobudia až keď bude neskoro a všetci zákazníci budú fuuuuuč !

  3. Mám zaplatené do 24.1.2021. Dovtedy nájdem niečo iné. Škoda, že satelitné vysielanie sa mi nedá urobiť. Tak buď kabel alebo iptv. (Antik, Upc (?), ..
    .). Je 12,52 hod, 9.12. a stále vysielajú tmu.

  4. Dnes okolo 11:05 Eurosport 2 išiel, jednotka nešla.

  5. UPC mám dlhé roky a môžem z čistým svedomím odporučiť . Pomer cena a programová ponuka je lepšia a lacnejšia ako u konkurencie a hlavne dokumentárne kanály v rozšírenom balíku + . U konkurencie to je viac menej viac rozbalíčkované a výsledná cena je tým drahšia a to som porovnával z Orange a Telekom . Niektoré iné sú možno lacnejšie no kvalitou čo sa týka HD a nespoľahlivosťou sú omnoho horšie . Je dobré si riadne rozmyslieť akú zmluvu o ktorého poskytovateľa podpísať , nech je spokojnosť ak už niečo platím na zmluvu rok či 2

    1. @Libor.Môžem potvrdiť ja mám od upc televiziu aj internet a som veľmi spokojná.

  6. Branis – teraz som pozrel aj
    Sledovanie TV a ten prémiový balík vyzerá moc dobre a to vrátane HBO a iných zaujímavých TV čo zase UPC nemá v ponuke aj keď stojí takmer 21€ na mesiac na 2 zariadenia iptv je to dosť zaujímavá ponuka

  7. Sledovanie tv 130 kanálu za 15’99euro 2 mesice zdarma Plustelka konec stoho 40% Hd máš supr výber jeste Rik tv a vse ide všechny stanice hd CT a všechny stanice Prima Doma Dajto hd atď

  8. Je tu zpráva, že Markíza chce po UPC platit o 30% Takže se dá počítat s drsným zvýšením poplatků.

    1. Je dosť možné že sa UPC rozhodne buď pre vyradenie všetkých staníc Markízy – Dajto aj Doma a k zmluve sú aj sesterské stanice Nova Sport 1 , 2 a Nova International , alebo za nižšiu cenu zostanú len stanice Markízy a Nova pôjde ako v minulosti preč čo zase bude bolestivé pre fanúšikov športu čo nieje dobré . Posledná možnosť je dať zvlášť platený balík Markízy + Nova za zvlášť poplatok aby nie všetci zákazníci museli znášať nenažranú Markízu ktorá bude aj tak najviac chýbať staršej generácii . Jednomu nepochopím dodnes a to je že takmer 1 k 1 sú precpané reklamou a naviac chcú aj porovnateľné veľké poplatky čo má HBO bez akejkoľvek reklamy a môžu sa riadne popáliť ak sa UPC rozhodne na konci roku k vyradeniu . UPC je na Slovensku najväčší káblový operátor čo má viac ako 260 tisíc zákazníkov čo každý platí a živí aj ich reklamou za ktorú dostávajú nemalé peniaze

    2. @Libor: niektorí menší operátori skúsili vyhodiť skupinu Narkóza zo základu do osobitného balíčka a potom zistili, že 95% ľudí si objednalo aj ten balíček s Markízou. Ale napriek tomu má zmysel oddeľovať tie stanice – nech zákazníci vidia, kto zvyšuje ceny…

  9. Pri prideľovaní licencií na vysielanie by mala byť podmienka pre stanice, že voľné šírenie cez anténu ZDARMA ! ! !

    1. Na jednej strane chces mat cela stanic a na druhej chces zakony ako za komunizmu. V dnesnej dobe staci len prestat platit a sledovat platene kanaly. Oni bez divakov skrachuju. Ake jednoduche.

  10. Presne tak nenażranej Narkoze z rajchačskym bossom Setelem treba klepnúť po nenažranej žgrani

    1. Ono sa to môže ľahko vypomstiť z finančného hľadiska ak má UPC okolo 16 tisíc platiacich zákazníkov a domnievam sa že cena za jedného je cca 3-4€ tak za mesiac príde Markíza 400-600 tisíc € ak UPC nepredĺži zmluvu za rok to môže byť viac ako 5mega € čo už Setele nerozchodí duplom

  11. Pán boh zaplať, že Orange SAT a Antik SAT sú normálny satelitní operátori a Eurosporty a kanály Discovery networks budú aj po novom roku. Zdá sa, že aspoň niekto má rozum, ale prijal by som aby preklopili Nova Sport2, Arena Sport2, Nat Geo, History channel, FilmBox Premium, Spektrum a Film+ do HD ďaľej pridať chýbajúce kanály ako CS History, UP Network a inak maximálna spokojnosť z týmto operátorom keďže aj ceny sú velmi priaznivé. Využívam balík „Všetko čo potrebujem“ od AntikSATu. Ešte by to chcelo niečo spraviť zo signálom a preklopiť SR a FEC.

    1. Na Antik treba tie opachy na strechách.Ja som taktiež rozmýšľal nad antikom ponuka by mi vyhovovala len má odradila tá veľkosť paraboly.Keby to išlo na nejakú 60 tak nerozmýšľam.

    2. History Channel je zamorený doku soap odpadom. Radšej Viasat History, ten je fajn. S ostatnými stanicami súhlas, ale nechápem, čo chceš „preklopiť“ na SR a FEC. Kvalite príjmu by zmena týchto parametrov pomohla relatívne málo, niektoré TP na Eutelsate 16A sú jednoducho slabé. Zato by tým klesla kapacita dostupná pre operátorov a tí by si museli platiť ďalší TP a asi kvôli tomu zvýšiť ceny, alebo by vyradili niektoré programy. Ja som radšej za väčší lavór a/alebo použitie HEVC, než za zdražovanie a vyraďovanie ako v Skylinku.
      @Juraj: programy Antik sat sa dajú sledovať aj cez net, ak máš stabilné a aspoň trochu rýchle pripojenie do netu. Tým sa vyhneš opache na streche. Ja si ale myslím, že 90cm lavór nie je nič hrozné. 60cm by som neodporúčal ani pre Skylink či Digi/Magio, podľa mňa je 80-ka minimum pre dobrý príjem aj v daždi a snežení. A Antik sat tiež beží na 80-ke v pohode, ale bez pohodlnej rezervy signálu pre veľmi zlé počasie.

  12. TV cez anténu.Bezplatne!!! Slováci nechápu,netreba platiť,stači len pozerať reklamu. Kto nepochopil???

  13. ludia už nevedia čo so sebou napr-Reginald Pulbotka???

    1. Ty si inak v poriadku? Jesť ti chutí? Lebo takmer každý tvoj komentár je úplne zmätočný.

Komentáre už nie sú povolené.