Reklama

Odštartoval nový program Canal+ Domo

V utorok 1. decembra 2020 odštartoval oficiálne, na slovenskom a českom televíznom trhu, nový platený televízny kanál s názvom Canal+ Domo. Do svojej ponuky ho zaradila satelitná platforma Skylink a internetová televízia Skylink Live TV. U iných operátorov stanica k dispozícii nebude, vzhľadom k tomu, že ide o exkluzívny program z dielne Canal+.
Pokračovanie nižšie:

Canal+ Domo vysiela vo vysokom rozlíšení (HD/MPEG-4) v českom jazyku. Vo vysielaní sa zameriava na programy so zameraním na gastronómiu, starostlivosť o dom a záhradu, ako aj praktické tipy a návody „ako na to“.

Spustenie televízneho kanála CANAL+ Domo je pre nás prelomovým okamihom. Ide totiž o historicky prvý program z produkcie Groupe Canal+, ktorý sa na slovenskom trhu objavil. Slovenskí diváci síce mohli už skôr sledovať seriály z dielne Canal+, exkluzívne na Skylinku, teraz však majú prvýkrát možnosť užiť si kompletný nový televízny kanál,“ povedal Jaromír Glisník, člen predstavenstva spoločnosti M7 Group, prevádzkujúcej značku Skylink.

Canal+ Domo bude súčasťou programovej ponuky balíčka Smart, celý december však bude prístupný všetkým klientom Skylinku v rámci voľného vysielania. Užívatelia so zapnutou funkciou FastScan nájdu Canal+ Domo na pozícii číslo 20 (25 v ČR). Majitelia iných zariadení si ho môžu naladiť z parametrov uvedených nižšie.

Aktuálny program novej stanice môžete nájsť v našom TV Programe.

Technické parametre pre príjem CANAL+ Domo:
Družica: Astra 3B (23.5°E)
Frekvencia: 12012 MHz
Polarizácia: V
FEC: 2/3
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: CANAL+ Domo
Provider: M7 Group
Video formát: MPEG4
Kódovanie: 0624 (Irdeto),0500 (Viaccess)

PIDy:
Video PID: 1301
Audio PID: 1311
Audio stopy: 1311 cze (Mpeg)
PCR PID: 1301
PMT PID: 1300
TSID: 3216
ONID: 0003
SID: 15403
TXT: N/A
HbbTV: N/A
DVB a TXT titulky: N/A

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No to je všetko pekné,a to len tento jeden vlastný program pridajú? Veď v apríli sľubovali že pridajú celý rad vlastných programov s filmami, seriálmi,a dokumentami? Takže zasa nič?

  2. Smola. V uni cotacke nefunguje. Aj tu asi zapli vyssie irdeto zabezpecenie.

    1. Pockaj len co budu robit zakaznici freesatu co maju amiko s uni citacku to bude nadavok.

    2. Vectra, to bude dost nas****ch ludi. Mna ale stve ze aj drahe linux stroje maju problem. Takto budem musiet moje VUcko degradovat pouzitim CAM modulu na obycajny jednotunerovy prijimac. Zbohom pohodlne nahravanie ci subezne sledovanie a stream do mobilu.

    3. Si velmi narocny divak ako pises kedysi som mal aj ja super primac vymakany aj cardsharing ale po case s tym boli len starosti uz ma to prestalo bavit teraz mam uz 5 rokov strong ktory si dokazal aj napriek tomu ze je zastarali poradit aj s novym zabezpecenim skylinku inak telku vobec nesledujem len vecer.

  3. Současně tam naskočilo Šlágr premium HD, zmizelo Mezzo SD a nahradilo ho Mezzo HD

  4. Mne zacalo fungovat aj paprika tv hoci nie je v balicku multy ktory mam ale inak zenu to potesilo.

  5. Na SATKURIER PL píšou,že je jen v Česku-v Polsku nevysílá.Zvláštní,že má polské věkové označení,jako zezačátku česká verze ADVENTURE TV a možná i POWER TV.ADVENTURE vysílal několik týdnů bez loga.

  6. @SEKAC V Poľsku majú iný kanál s iným názvom Domo+ HD toto je verzia iba SR a ČR trh.Viac Info na satkurier.platí

  7. Pekne ďakujeme za programy som spokojný pomaličky to pribúda aj cena je prijateĺna voči ostatnej tv krásne vianočné sviatky

Komentáre už nie sú povolené.