Reklama

Nový filmový a seriálový kanál v DVB-T, aktuálne je šírený voľne

V terestriálnom vysielaní bude oficiálne od januára 2021 dostupný nový filmový kanál AMC v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4), ktorý má nahradiť doterajšiu stanicu Film+. Diváci si však môžu program naladiť a vyskúšať už teraz, a to v rámci promo vysielania, ktoré je dostupné voľne (FTA), v druhom celoplošnom multiplexe (MUX2).
Pokračovanie nižšie:

Po ukončení promo vysielania bude filmový a seriálový kanál AMC súčasťou štvrtého celoplošného multiplexu, kde bude šírený kódovane systémami Irdeto a CryptoGuard. Prístup k nemu tak budú mať iba predplatitelia služby Plustelka.

Ochutnávka stanice AMC má prebiehať v druhom celoplošnom multiplexe v priebehu celého decembra.

AMC nebude jedinou novinkou v DVB-T/T2. Od januára 2021 sa tu majú objaviť aj programy Nova Sport 1 HD a National Geographic. Naopak ponuku opustia programy Eurosport 1, Eurosport 2 a Discovery.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Načo promujú Film+ keď ho idú vyradiť. Radšej keby tam zaradili TA3.

    1. Treba lepšie čítať – promujú AMC počas decembra (FTA), od januára bude AMC len pre predplatiteľov.

    2. Mily Robko! Doporučujem naučiť sa citat, od 01.01.21vyraduju Film+ a náhradou je AMC. Takže promo v decembri 2020 na AMC ma 100% logiku!

    3. Aj tak Film+ a AMC to je ako z kaluže do blata. Opiť rožkom sa nedáme, prečo tam nedajú TA3

  2. Dobrý malo to bit bez poplatku ale čím ďalej tím to smeruje ku plateniu za všetko pomalú sa to kódu je vsetko

  3. Vsetky stanice su platene. Chcete pozerat tak si zaplatte.

    1. Pozerám zadarmo na satelite 100 programov nemecké,anglické aj sportove

  4. Tieto promo akcie sú super. Ten mesiac úplne stačí. Ja som s free ponukou spokojný.

  5. Raz do mesiaca platíme terestriálne vysielanie, ale žiaľ programy ubúdajú a budú ubúdať. Berte si príklad od čechov.

  6. Týmto sa chcú chváliť, bohužial terestriál na Slovensku stojí za veĺké….veď viete všetci , škoda hovoriť. Tých pár kanálov čo ponúkajú a ešte aj v super kvalite, je úbohé. Bohužial máme veĺmi ďaleko za Čechmi. Môžme im len závidieť. Tu chce len každý zbohatnúť.

    1. Ale v konečnom dôsledku je dobre, že nie sme na Tv až tak závislí.

  7. Discovery, Eurosport 1 a 2 sú moje najobľúbenejšie stanice. Ak tie zrušia tak ruším plustelku. Kde budem pozerať Snooker? To nemyslia vážne.

    1. Rusia sa na 100% tu to mas , chcu velke poplatky za sirenie ich stanic , https://www.satelitnatv.sk/2020/11/plustelka-pripravuje-od-januara-viacero-zmien-v-ponuke/

    2. kvôli Snookeru, máš plustelka ? hahaha to je sranda na cely rok

    3. Daj si satelit tam je snooker hocikedy a ešte budeš mať zadara 100 staníc ☺️

  8. Peter ma pravdu každý tu ste len zbohatnúť dvb t je na Slovensku úbohé!

    1. Otázka je čo tu není úbohé? ☺️ Platy,tv kanály,zdravotníctvo,sociálny systém,diaľnice,súdnictvo,dôchodky,atd

    2. Každý chce zbohatnúť. Alebo Ty nechceš? A každý má na to právo, pokiaľ pritom neporušuje zákony.

  9. Potom sa čudujú že málo ľudí využíva dvb t príjem za takú ponuku niť sa čo čudovať.

  10. Bez TA3 a Eurošportu (snookru) pre mňa Plustelka nemá význam. Ruším ju.

    1. Ani ja ju nepredĺžil, keď skončí čo som im predplatiť

  11. My našťastie chytáme české Dvb-t ,to sa nedá zo slovenským ani porovnať ,toľko programov čo tam majú zadarmo ,na Slovensku môžeme snívať.

    1. Prečo AMC kóduje je to zbytočné.Mohla by sa vrátiť TV TA3

  12. Že zrušili TA3 bola veľka chýba asi zrušim plustelku aj ja!!!

    1. Zrus ja jsem to urobil sledovanie tv mám 130 programu za 15,99 polovica kanálu v Hd včera naskočil Rik tv ja jsem spokojný je to drasi ale vždyt Jsme na Slovensku mám výber a čo nestihnú tak jsi to prehrajem a mám klit

  13. Čaute decká.

    Ako sa máte? Čo vám deťušiky zasa monopol Towertroll vyparátil, čo vám zasa vyhodil z ponuky ? ! ? Čím vás zasa nas@ ? ! ? Presedlajte na iné monopoly napr. z Hungárie, ale Ded Maroz vám musí priniesť H.265-ku. V Šamoríne a okolí máte bohatú nádielku programov z Dolných Uhrov, a keď budete dobré, tak niektorým sa možno pošťastí aj niečo z Balkánu z Jugošky.

  14. A načo je to dobré v okolí Komárna kde terestriálne vysielanie DVB-T je tak mizerné, že najsilnejší vysielač „na dosah“ zo Zobora z Nitry ani zosilovačom sa nedá chytiť?
    NAČO PLATÍME KONCESIONÁRSKE POPLATKY KAŽDÝ MESIAC AKO BARANI ???!?

    1. Stazoval si sa v RTVS? Aj tak si myslim, ze pises blbost. Zo Sturova ti MUX 2 a 3 musi ist. Hlavne ked sa navysoval vykon.

    2. Alebo si požiadaj na webe RTVS o dekódovaciu Irdeto kartu, pošlú ti ju zadarmo, keď si platca tzv. koncesionárskeho poplatku a RTVS môžeš „zadarmo“ (t.j. za ten koncesionársky) sledovať cez satelit Astra 3B (23,5°E – to je ten, kde je aj Skylink).

  15. Eurosport 1,2 to boli super programy načo chcu všetko kodovať.DVB-T je na slovensku na figu priliš malo programov.V Česku majú oveľa viac programov v DVB-Ta DVB-T2 ale na slovensku je to zle.

  16. Keby to tak bolo že všetký rádia na slovensku v DVB-T/DVB-T2 aj verejnoprávne,komerčne kebý všetký rádia čo vysielajú boli na antene.Ja hovorím aspoň dačo ako nič.To by bolo super všetký rádia v DVB-T/DVB-T2 a na satelite same televízne programy nevadí všetko sa vráti kto má veľa bude mať malo,a koto má malo bude mať veľa slovenské DVB-T/DVB-T2 nemá ani chýru ani slichu.

    1. Píšeš ako s troma promile, sorry. Nedá sa dešifrovať zmysel tvojho textu.

  17. Nebojte sa všetko sa dá vyriešiť ked sa chce.

  18. To už je zbytočné uť len v DVB-T,RTVS,TV JOJ,TV LUX.TV LUX bude v DVB-T dlho ale uvidite zrušia aj TV JOJ a ostane iba RTVS a aká je nahrada no žiadna keby dali tri nové televizne programy do DVB-T to by lepšie.Navine je tá stará sprosta markiza keby neodyšla z DVB-T tak by neodyšla ani TV8 a TA 3.Kvoli markize odide aj TV JOJ možno aj RTVS.Ľudia ktorý pracujú v Markize patria do pasťaku sú to staré sprdnute suky.

  19. Je tam nekaký program RDS ale neviem či to je TV alebo rádio ale piše tam nesprávna služba.Ja som na internete napisal TV RDS a tam mi piše že to je talianská hudobná televizia takže neviem.Kedy to odkoduju ten program asi nikdy.Slovenské DVB-T je hrozne klamu ľudí že tam dajú viac TV programov ked ich tam nedajú aj keby bomba spadla z neba.Ja hovorím je to zle.Ja by som im takú naložil hlavne tej Markize vysielajú tam také spostosti ako je Tvoja tvár znie povedome ti čo tám tancujä iba vykrucajú zadkom.To je posmech z Divakov a hlavne posmech Z pána Boha.Markiza pôjdu do pekla tie sprdnuú diabolské zasrate suky.

    1. Tak poďme po jednotlivých bodoch: Tá pozícia s názvom RDS sú iba nejaké servisné dáta. Nie je to žiadna programová služba. Neviem o tom, že by niekto klamal, že v DVB-T bude viac programov. Ak máš také očakávania a tie sa neplnia, to ty klameš sám seba. Markíza by sa možno do FTA DVB-T vrátila s plačom, ak by ‚ouce‘ okamžite po jej odchode nepodpisovali zmluvy s platenými operátormi, len aby neprišli o Farmu, telenovely a podobné zvratky. Paradoxne je show „Tvoja tvár znie povedome“ ešte jeden z mála obstojných programov v tej inak dosť mizernej žumpe. A zvyšok tvojho príspevku je úplne hlúpy.

  20. DVB-T / T2 na Slovensku využíva určite viac ľudí, počítam cca 50 %, lebo: V prieskumoch sa dá zaškrtnúť len jedna možnosť príjmu a ľudia označia, že na hlavnom televízore v obývačke majú: Satelit alebo káblovku alebo IPTV. Ale to, že v ďalších miestnostiach (izbách, jedálni, kuchyni) majú televízory na anténu to už nie je možné označiť. Preto tie prieskumy a výsledky vyzerajú tak ako vyzerajú. Príjem cez anténu má aj množstvo ľudí v panelákoch cez STA, v rodinných domoch, chatách, hoteloch, rekračných zariadeniach, nemocniciach, domovoch (detské, seniori), školách, administratívnych budovách, obchodoch, obchodné centrá, rôzne prevádzky (reštaurácie, bary) atď.

  21. Všetci sa tu sťažujú na terestrial,a hneď prechadzaju na satelit,iptv a pod…práve preto odchádzajú tie Vaše takzvané TV ako Markíza,JOj,TA3 a pod.,pretože už im bude za to platené.
    A chváliť sa 100 a viac programami…určite ich aspoň raz za deň prepnete všetky?
    Vážení,úplne stačí RTVS a CT.
    Správy,šport,občas film a nejaké dokumenty,ostatné je zbytočnosť a strata času, ktorý môžete využiť plnohodnotnejsie ako pri TV.

  22. Je to všetko o ničom.Ta plustelka pomaly vyradí všetky dobré programy.

  23. Riešenie sa vždy dá nájsť. Napríklad za 2,50€ mesačne to čo ponúka niekto na satelite za 45€.

Komentáre už nie sú povolené.