Reklama

ČRo získal licenciu pre olympijské hry 2022 a 2024, vysielať ich chce aj na novej stanici Radiožurnál Sport

Český rozhlas bude môcť prinášať poslucháčom športové vysielanie zo zimných olympijských hier 2022 v Pekingu, ako aj letnej olympiády 2024 v Paríži. Tamojší verejnoprávny vysielateľ získal vysielaciu licenciu od Discovery Communications, ktorá je majiteľom všetkých vysielacích práv pre celú Európu. Rozhlas bude mať navyše vlastných reportérov priamo v dejisku týchto športových udalostí, vďaka čomu zabezpečí svojim poslucháčom tie najaktuálnejšie informácie.
Pokračovanie nižšie:

Český rozhlas je v súčasnosti jediným rozhlasovým vysielateľom na území Českej republiky, ktorý získal neobmedzenú licenciu na vysielanie z letných aj zimných olympijských hier v rokoch 2022 a 2024. Ponúkne tak plnohodnotné spravodajstvo z oboch olympiád na všetkých doterajších staniciach, ako aj na novej digitálnej stanici ČRo Radiožurnál Sport, ktorá by mala odštartovať v budúcom roku.

Český rozhlas dáva tradične olympijským hrám vo vysielaní veľký priestor. Získanie vysielacích práv je pre nás skvelou správou a zároveň veľkým záväzkom. Už teraz sa začneme pripravovať na to, aby sme poslucháčom sprostredkovali čo najlepšie športové zážitky priamo z miesta konania olympijských hier. Najmä program stanice Radiožurnál a digitálnej stanice Český rozhlas Radiožurnál Sport ponúkne ako vždy živé vstupy, prenosy dôležitých športových súbojov aj ohlasy českých športovcov či expertov, „uviedol riaditeľ Spravodajstva Českého rozhlasu Jan Pokorný.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Poslúchal jsem rádiožurnál šport ms v hokeji Bratislava Košice a bylo to supr pres internet v robote Mel jsem informácie ďaleko lepší jak Rádio Slovensko i prenosi live

Komentáre už nie sú povolené.