Reklama

Antik Sat obohacuje ponuku o Love Nature HD, aktuálne vysiela voľne

Antik Telecom rozšíril v pondelok 21. decembra ponuku svojej satelitnej služby Antik Sat, ako aj internetovej Antik TV, o dokumentárny kanál vo vysokom rozlíšení Love Nature HD. Klienti satelitnej služby si môžu novinku naladiť z družice Eutelsat 16A (16.0°E), z frekvencie 11 471 MHz.
Pokračovanie nižšie:

Love Nature 4K prevádzkujú spoločnosti Blue Ant Media a Smithsonian Networks. Diváci nájdu vo vysielaní dokumentárne programy so zameraním na prírodu.

Počas našich testov bol šírený program Love Nature HD (HD/MPEG-4), na družici Eutelsat 16A (16.0°E), nekódovane (FTA). Dostupná bola iba jedna audio stopa, elektronický programový sprievodca (EPG) zatiaľ aktívny nebol.

V poslednom období rozšíril košický operátor svoje TV služby o viacero noviniek. V satelitnej službe to boli stanice Šlágr Premium, Fashion TV SK&CZ, Love Nature HD či Ultra 4K Extreme v UHD kvalite. Aktuálnu ponuku operátora môžete nájsť v sekcii Frekvencie.

Technické parametre pre príjem Love Nature HD :
Družica: Eutelsat 16A (16.0°E)
Frekvencia: 11471 MHz
Polarizácia: V
FEC: 5/6
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Love Nature HD
Provider: A1 Broadcasting
Video formát: MPEG4
Kódovanie: FTA

PIDy:
Video PID: 2101
Audio PID: 2102
Audio stopy: 2102 cze (Mpeg)
PCR PID: 2101
PMT PID: 2100
TSID: 50200
ONID: 0366
SID: 0611
TXT: N/A
HbbTV: N/A
DVB a TXT titulky: N/A

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tak sa mi to páči. Ešte Viasat History a UP Network a bude to úplne super.

    1. @ SPQR :

      Ale Orange má všecky Visataty a ne jenom Viasat History. Dále má aj ten TravelXP a Epic Drama.

      Takže možou sdílet od Orange všecky tyto stanice. Je to jen o vzájemné domluvě a pak nemusel Antik nesmyslně a duplicitně šířit Nova international HD s Extasy/Leo TV a to ještě v kodeku H265/HEVC oproti Orange v H264. Pokud by Antik vypnul duplicitní Nova international HD s Extasy/Leo TV tak místo nich může zařadit Trojku v HD kvalitě místo té v SD o Orange a to ještě na tom otřesně slabém transpondéru 12 606 H. Hlavně že Antik původně psal že Trojku HD zařadí co nejdříve aj do satelitní nabídky kromě internetu.

  2. @ SPQR :

    Než k Viasat History jen UP Network tak to raději Travel XP. Osobně bych vyřadil ten veškerý odpad od skupiny Discovery a ponechal od nich jen Eurosporty. Stanice Viasat Nature, Viasat History a Travel XP šíří kvalitní obsah který aj opravdu souhlasí s názvem stanic a ne jak ta kopa hnoja např. na Animal Planet a Travel Channel. Tyto stanice jsou tak jedině pro jednoduché Amíky z USA a ať si nechají doma a nesviní s nima Evropu.

    1. @Zdenek: UP Network som spomínal preto, lebo už na tom satelite je, stačí sa dohodnúť s Orange. Ale inak ok, každému sa páči niečo iné.

    2. V Antiksate máš Travel Channel.
      Discovery Science je veľmi dobrá stanica (u mňa z dokumentárnych najsledovanejšia) a jej obsah nemá veľmi alternatívu. Niektoré relácie ponúka Prima Zoom.

  3. @Zdenek
    Pán Zdenek,
    nikto vám neberie váš názor, ale za mňa sú kanály Discovery networks nepostrádateľné a kvalitné. Som moc rád, že Orange SAT a Antik SAT ich majú a držím palce aby zostali aj nadaľej.

  4. @ Anonym :

    Až bude chtít skupina Discovery po Antiku a Orange při opětovném prodloužení smlouvy zvýšené výpalné tak jsem jednoznačne za to aby Orange s Antikem zařadily stanice od skupiny Discovery do nového samostatného balíku za extra příplatek, připlatil si ho opravdu jen ten kdo má o tyto stanice opravdu zajem a ne aby se cena navýšila úplně všem. Nezlobte se na mě ale totálně mě štve že že u Antiku nejsou stanice od Viasat s Travel XP narozdíl od Orange. Až tam dá aj Antik tyto stanice tak budu držet hubu a bude mi pak úplně jednou jestli tam jsou ty stanice od Discovery.
    Jinak velké plus Antiku za to že aj on oproti Skylinku nove zařadil Love Nature jakož to jeden z nejlepších přírodopisných kanálů a který Animalu nesahá ani po kotníky (po členky).

    U kanálů od Discovery je jediné plus že je tam občas aj slovenština a ne jen čeština.

    1. Súhlas, stanice, ktoré od operátorov pýtajú výpalné, do osobitného balíka za osobitnú cenu! To platí aj pre Markízu, nielen pre Discovery.

  5. @ SPQR :

    Markíza s Jojkou je u AnikSAT vlastně ve speciálním balíku Pre začiatok za pouhé jedno Euro. Takže do dražení tohoto balíku není u AntikSAT zádná pořeba řešit cenu za Markízu s Jojkou. Jinak pokud vím z webu a diskuzí tak Antik u některých svých služeb už nějakou dobu nabízí balíky aj bez Markízy s Jojkou. |Nebo není tomu tak?

    1. @Zdenek: Bez Markízy a Jojky je základný bezplatný balík v Antik TV cez net, o inom neviem. A narážal som na to, že Markíza práve teraz pýta od UPC o 30% vyššie poplatky, zrejme to bude rovnaké aj u ostatných operátorov, keď vyprší platnosť zmlúv a budú sa podpisovať nové (ako teraz s UPC). Čo je teda od Markízy riadna drzosť pri tom množstve reklamy a stupídnom odpade, ktoré vysiela (s výnimkou filmov cez víkend). Základ Antik sat za 1€ je inak riadne dumpingová cena, keďže za každého zákazníka musí (mal by) Antik platiť 2€ spolu Markíze a Jojke, teraz pár centov aj TA3, neviem, koľko platí za zvyšné stanice a teraz nenažraná Narkóza zrejme bude pýtať ďalších 30 centov. Takže Antik ide vedome do straty, pravdepodobne to berie ako formu reklamy na nalákanie klientov na vyššie balíky a tá cena určite nebude večne 1€. Tak si to užime, kým sa dá.

  6. Včil sem zjistil že už je Love Nature HD zakódovaný.

  7. Orange aj ANTIK idú do boja o zákazníkov Freesatu. Môže sa stať ze od januára sa nebudú točiť antény z 1W na 23.5E ale buď zostanú na 1W alebo sa pretocia na 16E. Bude závisieť od podmienok pre týchto zákazníkov a motivácie pre montážnikov, ktorí budú pretáčať. Počítam, že 30% Freesat zákazníkov nedotoci na 23,5E z objektívnych príčin, tých si rozoberú konkurenti, pretože Skylink Live je väčšinou čistá obrazová katastrofa, najmä vecer.

  8. Pamatajte na to, ze zakaznici freesatu su povacsine madarskej narodnosti. Kym nebude mat skylink kvalitnu ponuku pre nich, prejdu na digi alebo magio sat. Antik a Orange nemaju pre madarsy hovoriacich NIC. V Kosicoch mozu len snivat o zakaznikoch na tu ich amatersku platformu.

    1. Neviem, či poväčšine, ale áno, má ich dosť. Pokiaľ viem, Skylilink sľúbil nejaký maďarský balík na 23,5°E. A mýliš sa – Antik sat má v ponuke maďarský balík! Môžeš si to overiť na ich webe antiksat.sk. A ja tým „amatérom vof Košicoch“ držím palce. Ale ty by si to určite dokázal robiť profesionálne a s prstom v nose, tak prečo im nejdeš robiť šéfa? Už na teba nedočkavo čakajú… 😛

    2. Antiksat má maďarské stanice cez IPTV.
      Na ich príjem sa dajú využiť aj ich hybridné prijímače (SAT + IPTV), pri kombinácii s obyčajným sat. prijímačom sa dá využiť aplikácia pre smart-TV, alebo prijímač s Androidom.

  9. Madarsky hovoriaci nebudu riesit nejake iptv, ti su prevazne z dedin, kde je internet kolisavy. Oni potrebuju stabilny sat signal a bohatu ponuku za rozumne peniaze. Pretacanie anteny je bariera, dam krk na to, ze vacsina z nich prejde k digi alebo k telekomu. Alebo si vybavia madarske UPC direct, co je vlastne tiez odboz M7.

    1. Zo zive.sk rozhovor s predstavitelom m7 o freesat:

      Ako sa líšia klienti vašich dvoch satelitných služieb?

      Na Slovensku ide hlavne o vysoký podiel maďarsky hovoriacich zákazníkov freeSATu.

  10. Skylink má na svých pozicích připraveny tyto maďarské tv:
    Nickelodeon Hungary, Prime, RTL II HD, RTL+, RTL Gold, Sorozat +, Super TV2,TV2 Hungary,TV 4 Hungary,Zenebutik,AXN Black,AXN White,Extreme Sports Channel,RTL Klub HD,Story 4,Mozi+,Muzsika TV,Magyar Sláger TV,Nick Jr Hungary,CBS Reality,Galaxy 4,M1 HD,M2 HD,M4 Sport HD,M5 HD,Cool TV Hungary,Comedy Central Hungary,Duna World,Film+ Hungary HD,TV2 Comedy,Izaura TV,Comedy Central Family Hungary,FEM3,Magyar ATV,
    Tyto tv jsou proztím na pozicích jako testy. Na Flysatu jsou už i označeny. Nejspíš budou aktivovány při přechodu Feesatu na 23,5 E.

    1. Pamatam casy, ked p. Glisnik tvrdil, ze madarske stanice nemoze zaradit do Skylink ponuky, lebo Hu stanice nedaju suhlas na sirenie mimo uzemia Hu. Na otazku preco ich maju konkurenti odpovedal v zmysle, ze ich siria nelegalne (bez suhlasu vlastnikov). Takze sa bud aj on „prisposobil“ alebo tak celkom nehovoril pravdu. Z toho druheho uz bol parkrat usvedceny.

  11. AXN Black a AXN White má mať aj CZ audio, ďalej sa majú vrátiť aj kanály Crime+Investigation a History HD (aké to prekvapenie.)

  12. Samozrejme že maďarský balíček môžu pridať do ponuky,verím tomu že aj iné baličky by sa dali pridať,ale na to by nič nezarobili,aktuálne,alebo už dlhodobo je veľa klientov z Freesatu, ktorý budú musieť opustiť na budúci rok THOR niekam inam,či už budú chcieť alebo nie,kedže pre český aj slovenský trh Canal +rozhodol že presunie tieto platformy na Astru 3,a aj hlavne aby neprišli o velkú časť hlavne maďarsky hovoriacich občanov žijúcich na Slovensku,už teraz testuje Skylink asi 35 programov.Viac ma zaujíma kedy konečne nahradia vyradenia asi 9 tv programov s freesatu na Astru 3? Kedže s žiadnym programom od Discovery sa v dohľadnej dobe ani len nepočíta…

  13. Oproti konkurentom je to velmi slaba ponuka programov a vela programov je nezaujimavych

Komentáre už nie sú povolené.