Reklama

TV Zemplín sa vrátila do DVB-T, dostupná je aj v Bratislave

Po niekoľkých mesiacoch sa do terestriálneho vysielania vrátila regionálna TV Zemplín. Vysielateľ sa rozhodol opäť využiť pre šírenie signálu miestne DVB-T vysielače operátora AVIS. Podľa našich informácií si môžu naladiť televíziu v HD kvalite (HD/MPEG-4) diváci v mestách Košice (39. kanál), Prešov (27. kanál), Michalovce (48. kanál) a po novom aj v Bratislave a okolí (26. kanál). Pre naladenie TV Zemplín je nutné spustiť vyhľadávanie programov na prijímacom zariadení.
Pokračovanie nižšie:

Televíziu Zemplín podľa vydanej licencie prevádzkuje spoločnosť LOGOS MEDIA so sídlom v Michalovciach. Vo vysielaní sa zameriava na spravodajské a kresťanské programy.

Kompletný zoznam celoplošných a miestnych, DVB-T/T2 vysielačov môžete nájsť v sekcii Vysielače, ktorú pravidelne aktualizujeme.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ako správa je to pozitívna, ale načo to bude aj v BA?

    1. TA3 v ponuke Plustelky pravdepodobne bude za polroka az rok 2021

  2. Tv Vychod je cez Avis v Kosiciach, Michalovciach a Roznave, cez Levotel v Levoci a cez MMDS v Hrani pri Trebisove. Obsah je spravodajstvo a ostatna publicistika. Na adresu Tv Zemplin, sledujte a vyhodnotte.

    1. Presne tak, toto nemá nič s regionálnym vysielaním, je to ďalšia náboženská TV, ale že úplne o ničom. S pôvodnou TV Zemplín, ktorá sa dala aspoň trochu pozerať vďaka regio spravodajstvu a tématickým magazínom, nemá okrem názvu nič spoločné.

  3. Príspevok z inej diskusie:

    Jan Riegr: Celá tato záležitost jen potvrzuje jaký zásadní vliv měl vznik Multiplexu 24 v roce 2012. Nebýt konkurence Českým Radiokomunikacím šlo by české DVB-T stejnou cestou jako to slovenské, kde z něho většina stanic odešla nebo jsou za poplatek. Na složení jednotlivých sítí je jasně vidět, že u ČRa si mohou dovolit vysílat jen velké televizní skupiny, zatímco menší projekty jsou všechny v síti 24, která je proto již téměř plná. Při rozdílu ceny 50 % se není čemu divit…

    lupa.cz/aktuality/tv-slagr-neuznava-sve-dluhy-za-sireni-signalu-argumentuje-cenami-konkurence/

Komentáre už nie sú povolené.