Reklama

TA3 v terestriálnej platforme Tečko

Východoslovenská terestriálna platforma Tečko, ktorá pokrýva svojim signálom okresy Košice, Michalovce a Sobrance, pridala po odchode z celoplošného DVB-T, do svojej ponuky spravodajskú televíziu TA3 v SD kvalite. Upozornil nás na to náš čitateľ Quido.
Pokračovanie nižšie:

Vzhľadom k veľkému záujmu sme kanál TA3 zaradili do nášho vysielania na pozíciu kanála Očko STAR,“ informuje operátor GeCom, ktorý platformu Tečko prevádzkuje.

Podľa aktuálneho cenníka má Tečko v súčasnosti päť programových balíčkov: Základ, Adam, Eva, Kombi a Adult. Prvý menovaný balík je dostupný zákazníkom za 20 € na rok, Adam a Eva sú po 4 € mesačne, Kombi za 6 € a Adult za 1 € mesačne. TA3 je súčasťou balíka Základ.

GeCom šíri programy z platformy Tecko prostredníctvom dvoch miestnych DVB-T vysielačov v Michalovciach na kanáloch 28 (530 MHz) a 32 (562 MHz), ako aj v Košiciach na kanáloch 32 (562 MHz) a 34 (578 MHz). Všetky programy sú kódované systémom Conax a preto je pre ich príjem potrebná dekódovacia karta, ktorú je možné zakúpiť priamo u operátora.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tu si berte páni z Towercom-u príklad takto sa to má robiť . Konečne poriadny vysielateľ v DVB-T .
    Gecom – super len tak ďalej.

  2. Ohladom

    DVB-T sa stazujte Ministrovi dopravy, ano v minulosti pracoval Towercome a.s. jesen 2019

    Tiez sa stazujte na vrchne vedenie Towercomu, ked im pride 1000 emailov takto hned budu riesit DVBT-T2

    1. Načo sťažovať,a už určite nie pre dvbt.Máme krásny výber kvalitných služieb SAT, OTT , INTERNET…

Komentáre už nie sú povolené.