Reklama

Skylink rozšíril ponuku o program pre fanúšikov esportov

Ponuka satelitného operátora Skylink sa v pondelok 2. novembra obohatila o nový program eSportsONE vo vysokom rozlíšení (HD/MPEG-4). Vysielanie je dostupné zákazníkom z družice Astra 3B (23,5°E), frekvencie 11 856 MHz. Program je od začiatku kódovaný systémami Irdeto, Nagravision a Viaccess.
Pokračovanie nižšie:

ESportsOne zaujmä najmä všetkých hráčoch počítačových hier a fanúšikoch esportov. Program vysiela 24 hodín denne a ponúka nielen živé prenosy z medzinárodných turnajov a dôležitých udalostí z prostredia elektronického športu. Chýbať by nemali ani prenosy z veľkých medzinárodných turnajov v hrách Dota 2, Warcraft 3, Starcraft 2, NBA 2K alebo napríklad Rocket League.

Zákazníci Skylinku budú mať program eSportsONE k dispozícii od balíčka Kombi.

Zákazníci Skylinku, ktorí používajú satelitný prijímač s funkciou FastScan nájdu eSportsONE na pozícii 113. Majitelia ostatných prijímačov si môžu program naladiť manuálne z frekvencie 11 856 MHz.

Technické parametre pre príjem eSportsONE :
Družica: Astra 3B (23.5°E)
Frekvencia: 11856 MHz
Polarizácia: V
FEC: 2/3
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: eSportsONE
Provider: Skylink
Video formát: MPEG4
Kódovanie: 1817 (Nagravision),1818 (Nagravision),0624 (Irdeto),0500 (Viaccess)

PIDy:
Video PID: 0570
Audio PID: 0117
Audio stopy: 117 eng (Mpeg),127 mul (Mpeg)
PCR PID: 0570
PMT PID: 2970
TSID: 3208
ONID: 0003
SID: 7170
TXT: N/A
HbbTV: N/A
DVB a TXT titulky: N/A

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Len škoda že to nedali aj do live tv ancijáša

  2. Take nieco uz bolo v ponuke programov ale po case to stiahli.

    1. @ igor :

      Podle stránek Skylinku a jenich seznamu stanic v PDF to má jít v balíku Kombi.

  3. V čom je tento program lepší od Eurosportov,myslím že lesa tak bol za pár korún. Proste celý Skylink, robí si čo chce a na ľudí totálne kašle. Nechápem tie vymleté hlavy v ich manažmente.

    1. To že je lacný 🙂
      skús si predplatiť player eurosport na mesiac a daj vediet kolko si to vydržal sledovat 🙂

  4. @Juraj
    Stačí pozrieť na program Eurosport 1 Germany a na Eurosport 1 HD Czech, väčšina programu by mala byť rovnaká, tak stačí len prepnúť na Eurosport 1 Germany, nie je potrebné predplácať Eurosport player. Keď má Skylink, predpokladám, že má aj Astru 19.2E a teda aj nemecké programy..

  5. PS:
    Taký program už v Skylinku mali – myslím to bol Esports TV, teraz Esports ONE, tak uvidíme, dokedy im program vydrží v ponuke, keď podobný už raz vyradili…

  6. Ďalší nanič lacák. Dajte už preč toho nemúdreho Glisníka a bude to zase v poriadku. Pokazil celý skylink a teraz ro urobí aj s freesatom. Je to nebezpečný DEBIL!!!!!!!!!!

  7. To si mohli nechať takú trapošinu, nie aby dali poriadny športový kanál zrušili Eurosport 1,2 a teraz pridávajú takéto sračky!

  8. berina-.
    Presne tak, hanba, tento Skylink si robí vyslovene z ľudí srandu. Vyradiť spústu kvalitných kanálov a nahrádzať ich takýmito to mi rozum neberie. Určite ho majú zadarmo, alebo lacno. Úbohý operátor.

Komentáre už nie sú povolené.