Reklama

FilmBox OD v ponuke SledovanieTV, dá sa predplatiť aj samostatne

Internetová služba SledovanieTV (SledovaniTV) ponúka svojim klientom na Slovensku a v Českej republike už aj videotéku FilmBox OD. Videotéka aktuálne obsahuje 100 filmov, v decembri a januári sa rozšíri o ďalšie do celkového počtu 200. Filmy sa potom budú pravidelne obmeňovať každý mesiac (cca 15 % filmov).
Pokračovanie nižšie:

Videotéka FilmBox OD je dostupná zadarmo pre klientov s vyššími balíkmi, ktorých súčasťou je filmový kanál FilmBox. Konkrétne sa jedná o balíky Premium, Maxi, Maxi a HBO GO a Maximálny (Maximální).

FilmBox OD si môžu aktivovať aj klienti iných balíkov za štandardnú cenu 3,2 eur mesačne (89 Kč v ČR), aktuálne je však dostupná za akciovú cenu 1,8 eur mesačne (49 Kč v ČR). Prístup k 10 filmom zdarma získa každý užívateľ služby s akýmkoľvek balíkom.

FilmBox OD rozširuje portfólio VOD služieb operátora SledovanieTV. Ten doteraz ponúkal videotéku Edisonline od Film Europe a v partnerských sieťach tiež videotéku od Banaxi. Celkovo je v službe SledovanieTV dostupných viac ako 1000 filmov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A kedy to pôjde cez skylink už vyše mesiaca je to nefunkčné

  2. Mnoho ľudí z môjho okolia prechádza na tento typ služby OTT a opúšťa anténu, satelit, káblovku. Časy kedy sme na strechy-okná-balkóny montovali antény a satelity pomaly končia (s výnimkou lokalít bez internetu).
    Dnes si kúpite televízor-prihlásite sa k WiFi sieti a ihneď máte v ponuke niekoľko TV operátorov ,bez viazanosti a zložitej montáže káblov a zariadení… .SledovanieTV je dnes pomerne populárne, prispievajú k tomu aj časté výpadky služby konkurenta- LepšiaTV. Na výber v SamsungTV máte: SledovanieTV, Skylink Live, LepšiaTV, KukiTV, Netflix, HBO, YouTube……

    1. Vieš, čo je to agregácia dátovej linky? Pozri sa do zmluvy so svojím ISP, akú máš agregáciu! A potom si spočítaj, čo sa stane, ak všetci tvoji susedia prejdú od satelitu / DVB-T(2) na OTT / VOD služby a pustia si večer správy… Správne, nikomu to nepôjde. Takže nie, časy satelitných lavórov a antén nekončia. Ešte dlho nie. Oblastí bez dobrého pokrytia broadband netom je stále veľmi veľa.

  3. Sledovaní tv supr mám 120 programu odesel jsem od Plustelka plus vim že je to drasi ale Když nestihnú film šport tak jsi to prehraju pozdeji a bez reklamy

Komentáre už nie sú povolené.