Reklama

DIGI TV: K novej objednávke balíka Premium získajú klienti darček

DIGI TV predstavila v týchto dňoch svoju vianočnú kampaň, v rámci ktorej obdaruje darčekom nielen nových, ale aj súčasných klientov služby.

V rámci tohtoročnej vianočnej kampane pribalí operátor k novým objednávkam na vyšší balík Premium fit hodinky ako darček. Nemusí ísť pritom iba o balík satelitnej TV, darček môžu získať aj klienti káblovej TV či internetu.
Pokračovanie nižšie:

Počas vianočnej kampane máme pripravených viac ako 3 000 hodiniek, ktoré darujeme zákazníkom pri novej objednávke balíka Premium. Toto platí pre nových, ako aj existujúcich zákazníkov. V období, keď radi obdarúvame svojich blízkych, zákazníci tieto darčeky určite privítajú,“ vysvetľuje Michal Mažár, riaditeľ marketingu a predaja DIGI Slovakia.

Súčasťou TV balíka Premium je viac ako 110 televíznych programov, z čoho je viac ako 44 kanálov v HD kvalite. Za tento najvyšší programový balík zaplatia klienti 13,60 EUR mesačne.

Okrem darčeku ponúka DIGI zákazníkom naďalej televíziu a internet bez viazanosti. Zároveň pri využití bonusu zákazník neplatí na úvod žiadne poplatky za inštaláciu či zariadenie.

Kompletnú ponuku satelitnej služby DIGI TV môžete nájsť už tradične v sekcii Frekvencie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. je to klamstvo presiel som od 1.11. z balik maxi na balik premium a nasli si x vyhovoriek ako hodinky neposlat.

  2. nejaký týpek čo už má balík premium sa na facebooku pýtal či dostane hodinky a oni mu odpísali že nech si kúpi ten ich pomalý internet, takže tie hodinky nedostane asi nikto leda tak vedenie digi

  3. Digi a Magio Ligu Majstrov predali Orange a už nechcem ani jedno, v orange za to chcú 12 eur za mesiac, no nech si to nechajú

    1. čo to trepeš LM dalo orange kyslík ktorý kúpil práva pre slovensko aj čr

  4. Je to zavadzanie ako s akciou s tabletom v lete. Nikto ho nikdy nevidel, nikto ho nikdy neslyšel.

  5. Je to jeden zo spôsobov, ako obtiahnúť stálich užívateľov a možno aj ďaľších potencionálných je to proste hnusmanagement.sk

  6. Ligu Majstrov ma zadarmo na internete musím platiť Orange

  7. My sme v lete objednávali balík premium a tablet sme dostali.

  8. Tlačia do Vás samé hlúposti. Volala my pani, že si mám priplatiť 0,70€ lebo pridajú nejaké programy. Ja som jej povedal, že ich nechcem tak povedala aby som si zmenil balík na klasik. Oni stále myslia, že sú tu pre nás a nie naopak. Aká slov.klasika.

  9. práve mi digi na facebooku odpísali:“Tato ponuka je od 02.11.2020 tak zial len v tomzo obdobi,dakujeme“ takže my čo zme si to objednali skôr tak máme smolu 🙁

Komentáre už nie sú povolené.