Reklama

Telekom: K Magio internetu môžu získať klienti mobilnú Magio Go Benefit zdarma

Mobilnú televíziu Magio Go so špeciálnym balíkom Benefit budú môcť získať aj klienti Magio internetu a to úplne zdarma. „Aby mohli mať zákazníci TV stále so sebou, ak využívajú Magio internet, tak im Telekom ponúkne možnosť využívať Magio Go Benefit ako darček,“ uvádza operátor v tlačovej správe.
Pokračovanie nižšie:

Pre získanie mobilnej služby klientom Magio internetu stačí, ak si v čase od 29.10.2020 do 31.1.2021 aktivujú alebo predĺžia zmluvu na Magio internet a potom budú môcť celé dva roky využívať mobilnú Magio Go zdarma na mobilných zariadeniach.

Magio Go Benefit ponúka aktuálne užívateľom 10 televíznych kanálov: Jednotka, Dvojka, Trojka, Markíza, Dajto, Doma, JOJ, JOJ Plus, Wau a Folklorika. Okrem toho získajú aj prístup k videopožičovni, kde budú mať k dispozícii viac ako 50 filmov a vybrané relácie a dokumenty od BBC, Viasatu, Ťuki TV či DIGI Sportu.

Telekom dnes predstavil aj svoju tohtoročnú vianočnú kampaň v rámci ktorej ponúkne viaceré darčeky pre zákazníkov s mobilným paušálom, mobilným internetom či pevnou službou. Prvým je hudobná služba Deezer, ktorú môžu získať klienti na 60 dní. Druhým darčekom je HBO Go na 30 dní. Benefit možno využiť pre nové aktivácie v období od 29.10.2010 do 31.12.2020. V poradí tretím darčekom sú vybrané filmy, seriály a dokumenty vo Videotéke zdarma pre všetkých zákazníkov Magio TV, Magio Go a po novom aj Magio Go Benefit. Vďaka tomu budú môcť zákazníci sledovať stovky hodín videí v období od 1. novembra do konca tohto roka.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A to si mám vyvaliť oči, pozerať televíziu na 6 palcovaj obrazovke? Na jednej strane vyrábajú televízory už pomaly 2 metrové a Telekom (aj iné operátory) ponúkajú pozeranie na mobile. Nevidím v tom logiku. Komu môže byť dôležité pozeranie televízie na ulici? Nehovoriac o tom, čo vysielajú.

    1. Možno v tom uvidíš logiku až keď si to nainštaluješ a začneš používať. Zatiaľ nevieš o čom píšeš.

    2. @Ujo:
      Tak o čom píšem? Ja neviem, ty o čom píšeš.
      V článku sa píše: „Mobilnú televíziu Magio Go so špeciálnym balíkom Benefit budú môcť získať aj klienti Magio internetu a to úplne zdarma.“
      To si niektorí vážne myslia, že na mobile, so 6 palcovým displejom budem pozerať televíziu? Veď už aj na veľkej obrazovke dávajú textové informácie s takými malými písmenami, že ledva vidím. Čo z toho uvidím na 6 palcovej?

  2. Na pozeranie na TV si musis zaplatit klasicku Magio televiziu a to bude cez satelit, IPTV alebo ako OTT cez Magio Go apku na televizore. Magio v mobile je len ako benefit, ak si na ceste.

  3. Úplne súhlasím. Telekom nechce pripustiť ani prenos z mobilu do TV, ako sa to dá na YouTube, i keď to už niekoľko rokov „plánuje“.

    1. Po prvé nevidím v tom logiku, aby si si pustil ten istý program na TV z mobilu, to môžeš pozerať priamo z TV…a po druhé, kúp si Chromecast a môžeš pozerať aj celý obsah telefonu na Tv aj ak máš starší prijímač bez Smart…

    2. @Ujo:
      Vlado píše správne. Ak sa nedá preniesť z mobilu do TV, zostáva pozeranie iba na mobile so 6 palcovým displejom. Uvidím veľké gulové. Na cestách, kde si nájdeš telku, by si mohol pozerať na obrazovke s normálnou veľkosťou.

Komentáre už nie sú povolené.