Reklama

Lepšia.TV rozšírila ponuku o dva filmové a dva maďarské programy

Ponuka OTT služby Lepšia.TV sa rozšírila koncom septembra o štyri nové programy. Novinkami sú dve maďarské stanice ATV a FIX TV HD, ktoré sú súčasťou základného balíka služby. Prístup k programom tak majú automaticky všetci užívatelia. K ďalším dvom novinkám, filmovým kanálom Cinemax HD a Cinemax 2 HD, majú prístup klienti s aktivovaným prémiovým balíkom HBO, ktorého súčasťou sú aj všetky programy HBO (HBO, HBO 2 a HBO 3) v HD kvalite a prístup k službám HBO OD a HBO GO.
Pokračovanie nižšie:

Zatiaľ čo v slovenskej ponuke Lepšia.TV pribudli štyri nové programy, v českej Lepší.TV to boli len dva, konkrétne filmový Cinemax HD a Cinemax 2 HD. Maďarské stanice ATV a FIX TV HD sa tak v českej službe nenachádzajú.

Všetky programy zaradené do OTT služby majú automaticky sprístupnený archív vysielania. Predplatitelia si tak môžu pozrieť programy niekoľko dní dozadu, konkrétne u týchto staniciach je to 7 dní.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ponuka sa nám pomaly rozširuje, cena zatiaľ bez navýšenia. Čo je ale na škodu, tak to sú sústavné krátkodobé výpadky/sekanie obrazu, ktoré túto službu sprevádzajú od nepamäti. Konkrétne včera večer v čase od 21:00-22:00.

Komentáre už nie sú povolené.