Reklama

DVB-T2: Platený seriálový kanál dočasne voľne u našich južných susedov

V najbližších dňoch bude možné prijímať voľne (FTA) z maďarských terestriálnych vysielačov platený televízny kanál Prime. Program bude šírené voľne od 12. do 25. októbra 2020 v rámci DVB-T2 multiplexu C. Pre sledovanie je však už potrebné zariadenie s podporou kodeku H.265. Všetky platené programy sú totiž u našich južných susedov šírené v tomto novšom kodeku.
Pokračovanie nižšie:

Prime sa vo svojom vysielaní zameriava na seriály. Z aktuálne vysielaných môžeme spomenúť NCIS, Don Matteo, Doktor z hôr – Nové osudy, HAWAII FIVE-0, Kosti či GOTHAM. Prevádzkovateľom stanice je mediálna skupina TV2 Média Csoport Zrt., ktorá na maďarskom trhu prevádzkuje ešte aj platené programy Super TV2, Mozi+, Spíler TV, Spíler 2 TV, TV2 Kids, TV2 Sef TV, TV2 Comedy, Jocky TV, Moziverzum, FEM3, Zenebutik, ako aj voľne dostupné TV2 či Izaura TV.

Po skončení ochutnávky bude kanál Prime opäť zakódovaný systémami Conax a prístup k nemu budú mať iba klienti platformy MinDig TV Extra.

Kompletný zoznam staníc, šírených nielen v maďarskom DVB-T/T2, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. FEM 3 a Zenebutik už nie je FTA a nie sú TV programi ani na dvbt hu !

    1. LiChi TV zajtra zmení názov na TV 2 Séf a na našom dvb- t odchádza TA 3,už vysiela len do konca tochto mesiaca !!!

    2. RTVS by mala spustiť vlastnú spravodajskú televíziu,aké majú všetky verejnoprávne televizie na svete,len naša RTVS je jediná, čo spravodajský televíziu nemá,potom nikomu TA 3 chýbať nebude.

    3. No neviem, či je to dobrý nápad… Pod vedením Řezníka to bude podobne tendenčné spravodajstvo, ako (minimálne do volieb) v TA3. Ibaže nezáživnejšie…

    4. Všetky ‚spravodajské‘ i väčšina iných sú tendenčné! Jednému tá, druhému oná. TA4 píš radšej neskomolene mená, lebo i to je istá tendenčnosť.

    5. TA5: píšeš nezmysly. To je typická obrana darebákov (teraz hovorím všeobecne) – no a čo, že som darebák, aj iní sú! Nie je pravda, že všetky spravodajské TV sú tendenčné. TA3 je, alebo minimálne bola. V komentári pod iným článkom píšem, ako a prečo, nechce sa mi to opakovať. A komolenie mien nie je tendenčnosť, v tomto prípade ide o iróniu. Urob si jasno v pojmoch.

Komentáre už nie sú povolené.