Reklama

ČT3 bude vysielať minimálne do marca 2021

Česká televízia oznámila, že v súvislosti s druhou vlnou pandémie má v pláne ponechať vysielanie kanálu ČT3 a to minimálne do jari. Okrem toho od 12. decembra 2020 dôjde k rozšíreniu vysielania. Aktuálne vysiela programu od 9:00 do 17:25, po novom bude vysielať až do 22:00.
Pokračovanie nižšie:

Program ČT3 sa ihneď po spustení dočkal mimoriadne priaznivej diváckej odozvy, v rámci svojho vysielacieho času bol piatou najsledovanejšou stanicou v Česku a v skupine divákov starších šesťdesiatpäť rokov dokonca tretí najvyhľadávanejší. Aj teraz, po siedmich mesiacoch vysielania, oslovuje týždenne viac ako pol milióna divákov starších ako šesťdesiatpäť rokov a spoločne s ČT art sa jedná o najlepšie hodnotený kanál Českej televízie,“ vysvetľuje generálny riaditeľ Petr Dvořák a dodáva: „Rovnako ako v prípade návratu učiteľky na obrazovky reagujeme na súčasnú situáciu aj v prípade ČT3, a preto kým nám to dovolia programové a finančné podmienky, budeme pokračovať vo vysielaní, a to minimálne do marca.

V hlavnom vysielacom čase chce pinášať ČT3 archívne filmy Českej televízie, ktoré doplní programové okno nazvývané „Zlatý fond zahraničních filmů a seriálů“. V rámci ktorého budú uvedené seriály ako Haló, haló!, Iste, pán minister, Randall a Hopkirk a dalšie.

Program ČT3 má pripravenú aj vianočnú programovú ponuku. Diváci sa môžu tešiť na hudovnú komédiu Světáci, povídkové Arabesky alebo na vianočné koncerty s Karlom Gottom či Helenou Vondráčkovou.

Programová ponuka stanice ČT3 sa opiera o výber zo zlatého televízneho fondu, ktorý dopĺňa spravodajský obsah. Vo vysielaní je každý deň na poludnie spravodajský blok, zdieľaný s ČT1 a spravodajskou ČT24, od decembra tiež pribudnú Události a Branky, body, vteřiny.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Je fajn , že ČT3 bude vysielať dalej , no bolo by dobré keby tento český program bol v slovenskej Plustelke či už ako Promo kanál alebo Test .

  2. Kedy ho zaradí Antik aj z Eutelsatu? CAID už pripojený má dávno, aký je teda problém?

    1. @EnoSat
      Neposlal by si prosím odkaz, kde sa o tom píše?

  3. CT3 bude aj v Slovenskej Plustelke program novy CT3 a CT 24 program Slagr Muzika Barrandov TV HD

Komentáre už nie sú povolené.