Reklama

Z DAB+ ponuky českého operátora Teleko bola vyradená detská stanica

Český operátor Teleko šíri od augusta zo všetkých svojich DAB+ vysielačov päť rozhlasových staníc. Z multiplexu, ktorý sa identifikoval v rozhlasových prijímačoch ako Teleko DAB2, vypadla od augusta detská stanica Rádio PIGY.
Pokračovanie nižšie:

Vážení poslucháči Teleko DAB multiplexu v Prahe, Příbrame a Olomouci. Od 1. 8. 2020 nenaladíte u nás Rádio PIGY, pretože vypršala zmluva na jeho šírenie,“ informoval prevádzkovateľ.

Súčasťou oboch DAB+ multiplexov Teleko (Teleko DAB1 a Teleko DAB2) je aktuálne päť rozhlasových staníc (ČRo-SEVER, ČRo-H.KRALOVE, Rádio PROGLAS, SAMSON digital a DAB plus TOP40). Aktuálny zoznam vysielačov nielen operátora Teleko môžete nájsť v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Pre redakciu médiashop life skončil 10921 h 22000 19,2 zmazať zo zoznamu a RFM TV HD 12402 V 29700 prečo ide FTA keď má byť kódovana anténa na pozici promo namiesto sport začal viasat history dik

    1. Pekné od Teba, že informuješ o aktuálnom dianí, ale oddeľuj vety bodkami a čiarkami, ak môžem poprosiť. Takto je problém vysomáriť sa z toho…

  2. No keď bude DAB+ v Banánovej republike prevádzkovať nenažratý MONOPOL Towertroll, tak v ňom nič nebude vysielať… Bude vysielať „ticho“.

  3. https://www.satelitnatv.sk/kontakt/ – tu si precitaj kam posielat tvoje zistenia , toto su komentare k teme

    1. Podľa mňa je fajn, že to dáva sem – človek si skôr všimne zmeny.

Komentáre už nie sú povolené.