Reklama

Vybrané FM vysielače v Banskej Štiavnici a v Trebišove prejdú generálnou obnovou anténnych systémov

Spoločnosť Towercom vykoná v priebehu augusta obnovu vysielacej technológie na FM vysielačoch Banská Štiavnica – Sitno a Trebišov – Bánovce nad Ondavou. Poslucháči sa budú musieť pripraviť na niekoľkodňové nevyhnutné odstávky a dočasné vysielanie s náhradných anténnych systémov so zníženým výkonom.
Pokračovanie nižšie:

Podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk prebehne na Sitne obnova vysielačov verejnoprávnych staníc Rádio Slovensko (99,00 MHz) a Rádio Devín (102,6 MHz), ako aj komerčných Vlna (105,10 MHz) a Lumen (93,30 MHz). V Trebišove sa to dotkne obnova FM vysielačov Rádia Regina (89,2 MHz), Rádia Devin (99,7 MHz), Rádia _FM (101,3 MHz) a Rádia Patria (106,7 MHz). Vysielač Rádia Vlna sa v Trebišove obnovovať nebude, dotkne sa ho však odstávka.

Obnova vysielacej technológie bude prebiehať na vysielačoch od 10. augusta 2020 a trvať môže približne 7 až 10 pracovných dní. Počas prebiehajúcich prác sú naplánované aj odstávky všetkých FM vysielačov a to vždy od 9:00 do približne 18:00. Vo zvyšnom čase budú v prevádzke náhradné anténne systémy so zníženým výkonom.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. „ako aj komerčných Viva (105,10 MHz)“ .. Nie náhodou Vlna?

    1. DAB+ nemá perspektívu a nikdy sa neudomácni, tak ako sa nikdy neudomácnilo VKV 1 OIRT.

    2. DAB-: tak to si riadny nezmysel zadrel, len čo je pravda… :)))

  2. Mám taký dojem, že nejde aktuálne min. MUX3 K48.

Komentáre už nie sú povolené.