Reklama

TV služby skupiny Slovak Telekom využíva 640 tisíc zákazníkov

Počet zákazníkov digitálnej TV od skupiny Slovak Telekom (ST) dosiahol na konci júna tohto roku 640 tisíc. Podľa operátora ide o nový rekord, ktorý sa pri počte TV zákazníkov podarilo spoločne platformám Magio TV, Magio GO, Magio Sat a DIGI TV dosiahnuť.
Pokračovanie nižšie:

Ak porovnáme údaje z konca roka 2019, tak v tomto roku stúpol počet predplatiteľov zatiaľ o päť tisíc. Medziročne je to zvýšenie o 17 tisíc, čo predstavuje nárast o 2,7%.

Do celkového počtu klientov TV služieb sa započítavajú všetci klienti, ktorí využívajú akúkoľvek službu od skupiny Slovak Telekom. Počty predplatiteľov podľa jednotlivých platforiem spoločnosť nezverejňuje.

Počas prvých šiestich mesiacov 2020 dosiahla skupina Slovak Telekom konsolidované výnosy na úrovni 372,4 milióna eur. Z dcérskych firiem má najvyššie výnosy DIGI Slovakia – 19,25 milióna EUR. Výnosy PosAm a Commander Services stúpli za prvý štvrťrok o 8 percent na 15,22 milióna EUR.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Telekom má predražené služby pevného internetu hlavne na dedinách,za rýchlosť 15/1 platíte 21,62eura .Hlavne že sa chvália ako rozširujú pokrytie optikou ale nepovedia že len v mestách.U nás v novej časti dediny od 89 roku neurobili ani prd, internet ide po starých telefónnych kábloch.A to tu má Telekom stovky klientov ale tý im tiež postupne odchádzajú lebo tak to vyzerá že len doplácajú na rozšírovanie optiky vo veľkých mestách.Takže ja som ďaľší čo im dáva adios nenažrancom.

    1. V minulosti som vyskúšal zopár “ lokálnych“ poskytovateľov internetu = čistá katastrofa.Prechod k Telekomu bola výborná voľba.

    2. Ani na optike to nieje vyhra, 2HD programy vyradia moznost nahravat na HDD. Pred tyzdnom na Živé bol opacny clanok..ako im klesli vynosy: Výnosy spoločnosti klesli medziročne o 2,9 milióna na 372,4 milióna eur. Neočistený zisk (EBITDA) sa znížil v porovnaní s minulým rokom o 3,2 milióna na 159,4 milióna eur. Výnosy dcérskej spoločnosti Digi Slovakia klesli z 19,65 milióna na 19,25 milióna eur. Výnosy PosAm a Commander Services boli 15,22 milióna eur. Zoznam a Zoznam Mobile spoločnosť predala.

  2. Telekom by mohol ísť do vlastných filmových tv ako má trebars sky de

  3. No mozno ktomu pride ze aj Telekom bude mat vlastnu tv.
    Ako bolo spomenute Sky ma vlastne stanice aj Canal+ a dokonca aj Astra a ponuka aj internet cez satelit.

  4. Jak je dobré že som roky na Skylinku 3 karty v dvojročnej akcii z toho dve sú za menej ako polovicu a vo swanu internetu ktorý ma roky oslobodil od telecomu , a tak nemusím rozhadzovať peniaze žiadnemu telecomu, ktorý nútil operátorky aby mi vyvolávali každý mesiac zas a zasa ich nove reklamné oblbovaky..

    1. RE SKYLINK
      Ale sú aj lepší. Predsa Antik sat za 0.99€/mes je absolútne bezkonkurenčné.

  5. Ja som s telekomom spokojná.Mala som orange a to bola katastrofa.

    1. #Goulddigger #EG4 antiksat ani zadarmo trochu zapršalo mala som 90 parabolu a signál na niektorých programoch fuč,asi bola treba nejaka120.Teraz mám Horizon tv a v zalohe Skylink live idem cez optiku telekom a mám aj terestriál a som spokojná.

    2. Pri slabom dazdi to ide v pohode. Ak nie, bola zle nastavena parabola.

    3. Anina# škoda že HorizonGO nepodporuje SmartTV,iba androidTV.Ja fachčím na LepšíTV-to má ale poslednú dobu technické problémi,v zálohe mám SledovanieTV+ free DVBT. SkylinkLive večer sekal.

    4. Anina: zle nastavená alebo ohnutá parabola, pretože inak to beží aj na 80-ke, dokonca aj v daždi.

  6. Porovnal som si ponuku Orangeu a Telekomu. Pri plnej ponuke stanic a najrychlesjom internete bez zlavy LOVE mi Orange vychadza na 71€ mesacne, Telekom 57€ mesacne. Orange je pri porovnatelnej ponuke vratane HBO a Cinemax a najvyssom archive o 20% drahsi ako Telekom!!!
    Telekom ma najlepsi TV obsah na trhu bez debaty a zmluvy so vsetkymi poskytovatelmi TV obsahu.

    1. 7Stanko ja mám Sony xf9005 a na skylink live aj mne vo večerných hodinách niekedy zamrzol obraz ale zvuk išiel ďalej.Pozerám viac Horizon tv tam to zatiaľ ide dobre aj obraz je lepší ako na skylink live,iba raz sa mi stalo že nešiel archív.

  7. 7Stanko ja mám Sony xf9005 a na skylink live aj mne vo večerných hodinách niekedy zamrzol obraz ale zvuk išiel ďalej.Pozerám viac Horizon tv tam to zatiaľ ide dobre aj obraz je lepší ako na skylink live,iba raz sa mi stalo že nešiel archív.

Komentáre už nie sú povolené.