Reklama

FilmBox Premium s novou grafikou

SPI International pokračuje v omladzovaní audiovizuálneho šatu svojich programov. Počas tohto mesiaca aktualizoval grafický balík svojho programu FilmBox Premium na všetkých územiach, kde je program k dispozícii.
Pokračovanie nižšie:


SPI nedávno prezentovala novú vizuálnu podobu programu FilmBox, ktorú predstavil v apríli pilotným spustením na Slovensku a v Českej republike. Ďalšie krajiny nasledovali v júli. Teraz predstavuje nový grafický balík aj pre svoj prémiový filmový kanál FilmBox Premium, a to naraz vo všetkých krajinách, kde je kanál k dispozícii.

„Cieľom novej grafickej podoby programu je podľa vysielateľa zlepšiť používateľské skúsenosti spojením známych a praktických prvkov.

FilmBox Premium je vlajkovou loďou medzi prémiovými kanálmi od SPI, vysiela trháky, ocenené svetové filmy a slávne hollywoodske kúsky s najobľúbenejšími hviezdami. Kanál má v súčasnosti takmer 5 miliónov predplatiteľov na celom svete vo viacerých krajinách nachádzajúcich sa v strednej a východnej Európe a vďaka novým dohodám pokračuje rast jeho vplyvu v globálnom meradle.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

Komentáre už nie sú povolené.