Reklama

Licenciu získalo viacero TV programov. Rádio Mária môže vysielať cez DAB+

Rada pre vysielanie a retransmisiu (RVR) udelila, na svojom poslednom zasadnutí, vysielaciu licenciu trom novým televíznym kanálom. Mediálny regulátor o tom dnes informoval v tlačovej správe.
Pokračovanie nižšie:

Vysielanie môže spustiť nový program Šláger Premium spoločnosti Československá Muzika, TV M (TV Media) spoločnosti IFC MEDIA a TV N (TV Nováky) spoločnosti Kabeltelsat. V prvých dvoch prípadoch ide o licencie na digitálne celoplošné vysielanie, v prípade TV Nováky sa jedná o licenciu na lokálne digitálne vysielanie.

RVR dnes udelila aj jednu novú licenciu na digitálne rozhlasové vysielanie. Prostredníctvom technológie DAB+ môže začať vysielať kresťanská rozhlasová stanica Rádio Mária, ktorá je aktuálne dostupná svojim poslucháčom iba prostredníctvom internetu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Na čo dáva licencia Rádio Mária dad + Když Trenčianskom kraji je ticho,Jsme plienkach to nechapem

  2. A neviete niekto, či bude niektorá z tých TV vysielať aj cez anténu?

  3. Rádio Mária – svaté rádio to načo to je tu . Dosť je tu zlých ludí na Slovensku tak chcete aby ich bolo ešte viac . Co už oni robia to je vrchol . Furt , že ludia chodia do kostolov to s Vierou nemá nič spoločné . Vsade sa roztahuju svaty ci maju Televízie alebo maju Rádia zo svetou tématikou. Myslím , že je to Bratislavské Rádio , tak len nech si ho tam nechajú a ešte ktomu v DAB + . Hm . No , Rádio Mária , ale bude dosť počúvané .
    Na Slovensku sú Slovenské rádia a televizie – Radio Lumen , Rádio 7 , Tv Lux , Tv LifeTv .

    1. „Najlepšie“ je urobiť svetuškárske rádio a žobrať od ľudí prachy, to je také typicky svetuškárske. Po 1989 mala okamžite prebehnúť odluka fanatických svetuškárov od Banánovej republiky.

  4. Nenazranci zas budu zarabat na starichh ludoch vid podobne projekty ako slager tv8 a senzi

    1. Porovnavas neporovnatelne. Pokial viem tak R. Maria nechce mat ani reklamy.

Komentáre už nie sú povolené.