Reklama

Telekom pridal nový obsah do videopožičovne

V posledných dňoch rozšíril Telekom výrazne ponuku videopožičovne Magio Go o bezplatný obsah, ktorý bude dostupný pre všetkých klientov.

Od 1. júna prináša Telekom pre všetky deti obľúbenú rozprávku Máša a Medveď spolu s edukatívnym obsahom pre školákov. Koncom mája pribudli navyše aj videá s ktorými chce operátor pomôcť užívateľom v boji proti dezinformáciám.
Pokračovanie nižšie:

Prvú sériu rozprávky Máša a Medveď a zaujímavé vzdelávacie videá nájdu všetci zákazníci televíznych služieb zadarmo vo videopožičovni mobilnej televízie Magio Go a neskôr má pribudnúť aj do Magio TV. Vo videotéke pribudnú postupne tri série tejto kultovej animovanej rozprávky. Prvú sériu pozostávajúcu z dvanástich častí môžu sledovať všetci zákazníci zadarmo.

V bezplatnej sekcii videopožičovne Magio TV a Magio Go pribudne aj približne 40 epizód edukatívnych videí z predmetov matematika, fyzika, geografia a biológia, pričom tieto náučné videá kopírujú školské osnovy pre druhý stupeň základných škôl.

Klienti nájdu vo videopožičovni navyše aj užitočné informácie a odpovede na viaceré otázky. Operátor chce týmto spôsobom pomôcť ľudom zorientovať sa v množstve zdrojov informácií a zároveň tak bojovať proti šíreniu neoverených správ a dezinformácií.

Špeciálne videá nájdu používatelia v službe Magio Go v bezplatnej sekcii „S rozvahou“. Nachádzajú sa tu napr. informácie o tom, ako sa chrániť pred koronavírusom, ako si vybaviť predpis liekov na diaľku, či aké sú súčasné opatrenia pre obyvateľov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Chlapci telekomacki, presvihli ste svoju moznost. Netflix tieto vase nepodarky posle do historie, s tym sa zmierte. Pristupujete na predrazene ponuky Discovery, ktory uz len vysiela reprizy. Love Nature u vas standardne v nedohladne, hlavne ze ste promptne pridali CT3 a Prima Cnn

Komentáre už nie sú povolené.