Reklama

Telekom a DIGI sa dohodli s Discovery na novej zmluve, pribudne aj Eurosport 4K

Operátori Slovak Telekom, Digi Slovakia a T-Mobile Czech Republic sa dohodli s Discovery na novej zmluve ohľadom šírenia platených televíznych kanálov. Predplatitelia tak nestratia prístup k programom od Discovery a navyše sa môžu taktiež tešiť aj na špeciálny vzdelávací obsah, ktorý bude dostupný cez VOD služby. V blízkej budúcnosti by mal navyše pribudnúť aj Eurosport 4K.
Pokračovanie nižšie:

Vďaka novej dohode s Discovery zostanú programy Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC, Travel Channel, Animal Planet, Fine Living, Investigation Discovery, Discovery Science a Discovery Turbo Extra v ponukách TV služieb operátorov aj v najbližších rokoch. Okrem toho v budúcnosti pribudne aj Eurosport 4K, ktorý prinesie športové prenosy v UHD kvalite.

Z nášho rozšíreného partnerstva s T Mobile Czech Republic, Slovak Telekom a Digi Slovakia sme naozaj nadšení. Nachádzame sa v situácii, kedy ľudia omnoho viac ako predtým potrebujú kvalitný obsah, a my sa tešíme z množstva populárnych programov a významných športových udalostí, ktoré sa znovu vrátia na obrazovky. Náš rozsiahli vzdelávací obsah novo dostupný na vyžiadanie uspokojí každú zvedavú myseľ, či už ide o fanúšikov známych tvári z programov MythBusters (Boriči mýtov) alebo Irwinovci, o nadšencov do staviteľstva, vedy alebo detských kuchárskych súťaží alebo divákov zaujímajúcich sa o prvé pristátie na Mesiaci. Vďaka budúcemu spusteniu kanálu Eurosport 4K na českom a slovenskom trhu dokážeme uspokojiť divácky dopyt po prémiovom obsahu v tej najlepšej kvalite. Naše rozšírené partnerstvo so spoločnosťami T-Mobile, Slovak Telekom a Digi Slovakia sú jasným dôkazom kvality, ktorú našim divákom prinášame. Zároveň je to veľký krok pre náš lokálny rozvoj a myslím si, že našich fanúšikov v Českej a Slovenskej republike čaká ešte veľa ďalších skvelých noviniek,“ povedala Lucie Bayer, Senior Manager, Distribution & Business Development z Discovery CEEMCA.

Máme radosť, že ako najväčší slovenský multimediálny operátor a najrýchlejšie rastúci hráč na poli TV služieb v Českej republike môžeme svojim zákazníkom ponúknuť možnosť sledovať širokú paletu exkluzívnych a originálnych programov z oblasti dokumentaristiky, životného štýlu, filmov a samozrejme aj bohatý športový obsah na kanáloch Eurosport. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu, vrátane nového vzdelávacieho obsahu v našej videotéke a na nový Eurosport 4K,“ uviedol, Andrej Miklánek, vedúci televízneho obsahu a rozvoja TV služieb v spoločnostiach Slovak Telekom a T-Mobile Czech Republic.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Výborne a už sa teším na prvý 4K kanál Eurosport

  2. Spoločnosť Swan má dobrý obsah tv staníc ale dostupné tv stanice nevie pridať napríklad ako je nova internacionál. A mnoho slovenských a českých staníc

    1. @fajnsmeker
      veľa ľudí berie iba moduly , buď do tv alebo stb , ja som pripravený na 4k

    2. boxy sa pomaly stávajú minulosťou,takmer každý nový tv má zabudovaný satelit a najnovšie kodeky

    3. Veľa trpezlivosti prajem pri usporiadavaní naladených staníc v TV so sat. tunerom! A tiež pri streamingu programov v domácej sieti, nahrávaní viac ako jednej stanice naraz, atď. Žiadna TV so vstavaným sat. tunerom zatiaľ nesiaha ani po členky ľubovoľnému boxu s E2.

    1. Bkey keď si kúpim modul Digi TV v Nay alebo inde, nebudem už platiť nájom za neho? Dúfam, že nie.

    2. Bkey. Aby si ma pochopil mam magio sat a chcem vymenit STB za modul ci vlastne ten telekom ma v ponuke CA moduly pretoze as pred pol rokom mi bolo povedane ze nie tak ze neviem

  3. Fungujje Digi aj za hranicami??? Napr CZ alebo Hu alebo nebodaj DE

    1. Všade,kde je dostupný signál DIGI-THOR-INTELSAT,nezabudni so sebou zobrať kartu alebo CI modul.

Komentáre už nie sú povolené.