Reklama

Štyri platené programy teraz voľne v maďarskom DVB-T2, vrátane Sport 1 či Paramount Channel

Maďarská terestriálna platforma MinDig TV Extra pripravila v najbližšom období ochutnávku až štyroch platených televíznych programov. Vďaka tomu môžu už od minulého týždňa sledovať diváci, ktorí majú možnosť prijímať programy z maďarských terestriálnych vysielačov, aktuálne detský program Kiwi TV, dokumentárny NatGEO Wild, filmový Paramount Channel a športový Sport 1.
Pokračovanie nižšie:

Všetky uvedené programy sú šírené v SD kvalite a v kompresnom formáte MPEG-4. Promo vysielanie bude prebiehať až do 14. júna 2020. Pre ich príjem je však už potrebné zariadenie s podporou štandardu DVB-T2. Od septembra budú navyše všetky platené programy šírené u našich južných susedov v novšom kodeku H.265.

V prípade príjmu voľne šírených staníc z multiplexov A a B sa nič nemení. Tie zostanú vysielať zatiaľ aj naďalej v súčasnom kodeku H.264.

Prehľad aktuálnych ochutnávok v maďarskom DVB-T2

KanálMultiplexOchutnávka
Kiwi TVMUX D31.5. – 14.6.
Nat GEO WildMUX E1.6. – 14.6.
Paramount ChannelMUX D1.6. – 14.6.
Sport1MUX D1.6. – 14.6.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. ‚ odpovedač vikiho = kivi,
      slovensky je nezáujem, és nem a csehes: nezájem; okoskám!

    1. Janka LC,
      viki písal iba za seba, a „presmyčkár“ kivi alias ‚rôzne niky‘ vždy neadekvátne reaguje, urazene, niekedy až povýšenecky, spupne. Ja sledujem maďarské DVB-T(2), pokiaľ je v ňom slušnosť k susedom. Plačlivé, povýšenecké a ohováračské, nem! Žiaľ stále je toho tam veľa, hlavne teraz. Lučenec neuznávajú, len ten Losonc.

  1. @fzj asi máš pravdu ani ja neviem po maďarský ale sem tam pozriem aj na HU sport až nato že politicku neriešim ani Sk ani HU!!

    1. Janka, ani ja politiku – načo si ničiť nervy ňou, ale ani šport veľmi nemusím.

  2. Paramount nič lepšie na Slovensku nemáme čo sa týka filmov

Komentáre už nie sú povolené.