Reklama

Hudobný kanál z balíka Plustelka Viac teraz voľne v DVB-T/T2

Počas najbližších týždňov budú môcť sledovať diváci cez anténu voľne hudobný kanál Senzi v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4), ktorý je bežne zakódovaný a šírený iba v DVB-T2 multiplexe Plustelka Viac.
Pokračovanie nižšie:

Senzi je platený hudobný kanál, ktorý sa zameriava vo vysielaní hlavne na ľudovú hudbu. Program bude dostupný voľne v DVB-T/T2 do konca júna 2020.

Počas ochutnávky môžu Senzi naladiť diváci nielen v multiplexe Plustelka Viac, ale aj v druhom multiplexe. V celoplošnej sieti je program k dispozícii divákom iba dočasne a to na špeciálnej promo pozícii.

Kompletný zoznam staníc šírených nielen v DVB-T/T2, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. hudobné TV u dóchodcov skončili vtedy, keď ich soplatnili… Inak spoplatnené kódované teleshoppingové reklamné kanály… také niečo neexistuje v celej dimenzii…

    1. Lebo TV8 je hnusný odpad a ohlupovanie. Ale na druhej strane, kto tým „veštcom“ verí, ten si ani nič iné nezaslúži, len aby ho takto okrádali.

  1. Môžu sa tešiť že ich niekto pozerá a nie ešte chcú za to platiť .

    1. Trošku to poopravím: môžu si dovoliť akúkoľvek drzosť voči divákom, lebo vedia, že ich sledujú väčšinou „mentálni atléti“ a u nich im to prejde. Otrocké povahy sklonia hlavy, stiahnu chvosty a úctivo poďakujú za kopanec. A budú platiť za blbú teleshoppingovú kopu hnoja.

    2. Ak niektoré stanice majú príjmy z reklamy a ešte zakódujú a spoplatnia vysielanie ide o NENAŽRATOSŤ (a ešte ak ide o teleshoppingový a reklamný kanál tak je to ešte o to viac úbohejšie). A tak aj skončia… Otázka času…

  2. Seniorov to poteší , no potom im to vypnú a oni nebudú vedieť prečo. Takýto kanál by mať byť voľný stále , alebo takýto obsah by mala vysielať RTVS 3.
    Postupne asi voľné kanály ostanú iba verejnoprávne, zvyšok bude všetko platené. Náklady na šírenie niekto musí zaplatiť , platenej reklamy niet, podpora regionálok zo štátu nefunguje, podiel z koncesiií sa vybaviť nedarí a tak budú zanikať , alebo pýtať financie od divákov.
    Možno aj jedno euro ročne by stačilo na prežitie od dobrovoľníkov pre takú regionálku, potom by mohla vysielať čokoľvek , čo neporušuje zákon.

    1. Programy RTVS sú najdrahšie zo všetkých ( 4,64 EUR, koncesionársky poplatok).

  3. Musim urobit neziskovku a o dva roky mozem ziada 2%, ak dovtedy prezijem.

  4. Medzitým v Česku, spustili ako technologické DVB-T2 (H.265) demo kanál v UHD 4K v H.265.
    https://www.satelitnatv.sk/2020/06/cesi-zaradili-do-dvb-t2-multiplexu-program-v-uhd-kvalite/

  5. pán Dávid- to je pekné že sme u nás pred 4. rokmy testovaly 4K rozlíšenie ale odvtedy zase testujeme iba SD rozlíšenie???

Komentáre už nie sú povolené.