Reklama

TV IQ a ďalšie novinky v Antik TV a Tango TV

Antik Telecom rozšíril v tomto týždni, podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk, ponuky svojich TV služieb Tango TV a Antik TV o viacero nových programov. Predplatitelia nájdu v ponuke celkovo tri nové kanály: CBS Reality, Duck TV Plus a TV IQ.
Pokračovanie nižšie:

Všetky spomínané novinky sú súčasťou Základného balíka. Prístup k ním majú všetci predplatitelia internetovej služby Antik TV alebo IPTV Tango TV.

TV IQ prináša vo vysielaní rôzne IQ testy a kvízy. Na vyriešenie každého testu majú diváci niekoľko sekúnd, následne sa zobrazí správna odpoveď.

CBS Reality sa zameriava na programy zo skutočného života.

Duck TV Plus je sesterský kanál detského program Duck TV. Vo vysielaní sa zameriava na deti predškolského veku. Programy TV IQ a Duck TV Plus šíri Antik v HD kvalite, zatiaľ čo CBS Reality je ešte v štandardnom rozlíšení.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Nech Antik radšej pridá Viasaty a nie taký balast. Na satelite ich môže zdieľať s Orange sat. A v satelitnej službe by mal úplne prekopať hlavné balíčky, aby mali stupňovitú štruktúru (t.j. vo vyššom balíku všetky programy z nižších balíkov plus ďalšie navyše). Súčasná štruktúra typu „buď – alebo“ je dosť nešťastná.

Komentáre už nie sú povolené.