Reklama

Telekom ponúka pre klientov HBO GO na mesiac zadarmo

Telekom prináša pre svojich klientov v spolupráci s HBO ochutnávku internetovej služby HBO GO na mesiac zadarmo. Akciu môžu využiť všetci klienti Telekomu s mesačnou fakturovanou službou. HBO GO si tak môžu aktivovať zákazníci s paušálmi Happy, Áno ako aj s novými T paušálmi a tiež zákazníci pevnej siete, ktorí využívajú niektorú zo služieb Magio Internet alebo Magio Televízia. Akcia bude prebiehať v období od 8. mája do 21. júna 2020.
Pokračovanie nižšie:

Zákazník po aktivácii HBO GO získa automaticky zľavu 100% z poplatku na 30 dní, pričom po uplynutí tejto doby môže službu deaktivovať. V prípade, že si službu nedeaktivuje, bude mu automaticky účtovaný mesačný poplatok. Ten je v prípade využívania služby bez viazanosti 5,99 EUR mesačne, respektíve pri 24 mesačnej viazanosti rovných 5 EUR mesačne.

Ako službu aktivovať:

Zaslaním SMS v tvare „HBO GO ZAP kód adresáta“ na bezplatné číslo 0903333188. Kód adresáta nájdu klienti na svojej faktúre za služby.

V prípade, že klienti nebudú chcieť HBO GO ďalej využívať, musia ešte pred uplynutím promo akcie poslať SMS v tvare „HBO GO VYP TV ID HBO GO“ na číslo 0903333188. V opačnom prípade im bude operátor účtovať poplatok.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Veru že nieje…to bolo niekedy ale teraz je to už len na 7 dní

  1. Akosi nechápem, prečo keď je služba zadarmo na mesiac, ju treba deaktivovať. Ako vidíme, najjednoduchšie je škrabať sa okolo celej hlavy…

    1. Pretože treba zadať číslo karty a keď ju nedeaktivujes, tak sa ti začnú strhávat platby?

    2. Lebo pocitaju s tym ze si to ludia zabudnu deaktivovat a budu musiet zaplatit.

    3. @Vlado: presne tak! Promo akcie na tento spôsob by bolo treba zakázať. Žiadne také, že zákazník musí myslieť na to, že bude potrebovať niečo deaktivovať, inak bude platiť – to je sprosté zneužívanie. Musí byť vyžadovaný aktívny a vedomý súhlas so zriadením platenej služby (a nie pasívny či predpokladaný súhlas!) – bez toho sa poskytovateľ nesmie opovážiť účtovať poplatky. Myslím, že aj pri súčasnom právnom stave by zákazník s týmto argumentom na súde vyhral, ale operátori sa spoliehajú, že ich nikto nebude hnať pred súd kvôli takým drobným, preto by také praktiky mali byť explicitne zakázané pod hrozbou pokuty.

  2. Smutné že Telecom to nedomyslel …..ak sú tel číslo na ico nedá sa služba spustiť …hlavne že tiež platím

    1. Nedomysleli toho viac. Napis im. Napr. vzdy ked pridaju novy kanal na Magio Go, tak nejde. Hlavne ze ho mam na telke v baliku. Trva im to tyzdne ked na to pridu, ze tam maju chybu. Taka CNN Prima News nejde doteraz a mala by. Na satelite mi pritom ide.

  3. cele hluposť ,ak chceli dat niečo zadarmo tak to mali dat a hotovo

  4. Urobila som všetko podľa pokynov no neotvoril sa mi žiadny program.

    1. hmm Hbo Go je internetova sluzba. Len ti pridu prihlasovacie udaje.

Komentáre už nie sú povolené.