Reklama

Telekom: K vybraným T paušálom získajú klienti zadarmo Magio Go

Telekom ponúka klientom, ktorí si aktivujú nový T paušál od cenovej úrovne 25 eur, možnosť bezplatnej aktivácie mobilnej televízie Magio Go so špeciálnym balíkom Benefit. Ten obsahuje 10 slovenských televíznych kanálov. Okrem toho bude súčasťou služby aj prístup k videopožičovni.
Pokračovanie nižšie:

Magio Go Benefit ponúka aktuálne užívateľom 10 televíznych kanálov: Jednotka, Dvojka, Trojka, Markíza, Dajto, Doma, JOJ, Plus, Wau a Folklorika. Okrem toho získajú aj prístup k videopožičovni, kde budú mať k dispozícii viac ako 50 filmov a vybrané relácie a dokumenty od BBC, Viasatu, Ťuki TV či DIGI Sportu.

Službu si môžu bezplatne aktivovať všetci klienti nových paušálov T Ideál 25, T Ideál 27, T Ideál 32, T Ideál 37, T Dáta 25 a T Dáta HD, T Nekonečno SD, T Nekonečno HD a T Nekonečno MAX.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Telekom sa snaží a stará sa o zákazníkov, len bohužiaľ už od 7.5 nám nejde ani internet ani magio TV, takže tie krásne balíčky sú nám úplne nanič keď to nefunguje úplne. Krásna vďaka pre dlhoročných zákazníkov. S pozdravom…

  2. To je zbytocne volat lebo sa nedovolate. Dnes som tam hodinu volala a stratila som trpezlivost lebo automat. Tiez nam vyoadli programy a neviem sa dopatrat preco.

Komentáre už nie sú povolené.