Reklama

Plustelka Viac opäť aj pre Prievidzu a Bojnice

Po desiatich dňoch bolo obnovené šírenie televíznych programov z doplnkového balíka Plustelka Viac pre divákov v okolí Prievidze a Bojníc. Terestriálny DVB-T2 vysielač, ktorý šíri programy z uvedeného balíka, je podľa našich informácií oddnes opäť funkčný. Dôvodom odpojenia vysielača boli nečakané technické problémy, ku ktorým došlo počas prelaďovania.
Pokračovanie nižšie:

Programy z balíka Plustelka Viac (Travel Channel HD, Paprika, Epic Drama HD, FilmBox Premium HD, Film Europe+, FilmBox, FightBox HD, Senzi, Plustelka Viac intro) si môžu diváci v okolí Prievidze naladiť na 41. kanáli (634 MHz). Podľa platného povolenia môže tento DVB-T2 vysielač šíriť signál s maximálnym výkonom 2 kW ERP. Prevádzkovateľom vysielača je operátor AVIS.

Plustelka Viac je špeciálny doplnkový balíček terestriálnej platformy Plustelka, ktorý si môžu zákazníci dokúpiť k súčasnému balíku Plustelka Štandard za 2,99 € mesačne. Spolu teda zaplatia za oba balíky 8,98 € mesačne, respektíve 7,98 € v prípade viazanosti či platby na 6 až 12 mesiacov.

Kompletný zoznam vysielačov aj s ich presnou polohou na mape, môžete nájsť v sekcii Vysielače. Nechýba tam ani zoznam šírených programov s detailnými technickými parametrami. Vysielače sa zobrazia po kliknutí na vybraný multiplex.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Velmi dobré.Škoda že aj mux4 nemá taký istý vykon. Všetko mám okrem mux4 po preladení OFF. A na vonkajšiu anténu. Pred preladením išlo všetko.

    1. Presne ako píšeš aj v Chynoranoch ako preladili Zobor všetky muxy idú ok. okrem 4 muxu vypadáva seká ,a to mám smerovú anténu skúšal som aj predzosilovač aj bez neho a stále nejde ako má.Niečo Towercomaci pohnojili alebo nech zvýšia výkon vysielačov veď môžu až do 50 kw

    2. To, že nepríjmaš MUX 4 K27 nemusí byť len nízkym výkonom, ale aj použitou moduláciou 256 QAM v DVB-T2, tá je náročnejšia na spracovanie signálu. Potrebuješ zosilniť signál, buď predzosilňovačom alebo pridať ďalšiu anténu pre zvýšenie dB.

    1. DVB-T2. nepíš bludy. Ako vieš , že treba zosilniť signál ? Čo ak treba vylepšiť BER alebo MER ?

    2. A ako asi vylepšíš tieto parametre, ak nie zvýšením S/N ratio? A to sa dá dosiahnuť aj zosilnením, takže aké bludy?

    3. @ Asdfg: nick „Fte“ ani nevie o čom píše, len chce byť zaujímavý…

    4. S/N zlepšíš jedine lepšou anténou, každý zosilňovač ho len zhorší

    1. Emile keď budeš mať na oboch nohách endoprotezy ako ja tak som zvedavý ako budeš chodiť po lese.Ver tomu že by som rád chodil po lesoch ,som rád keď sa trochu prejdem.Telka je aspoň trochu náhradou.

    2. Emil asi rád predpisuje iným, čo majú robiť, aké majú mať koníčky, záujmy a životný štýl. Sociálny inžinier.

  2. A co oblast od Prievidze po Partizanske,tu nie je nič. Avis aTowercom ju asi vymazal z mapy Slovenska.

    1. Ak myslíte regio, tak to bude asi tým, že žiadna tv nemá o túto oblasť záujem. Ak myslíte twc muxy, tak tie sú čiste v réžii towercomu.. keby chceli, tak postavíme.. no očividne neni záujem..

  3. keby tovercomaci dali vštky muxy na vysielač uhrovec-ostrý vrch a výkon na každom muxe 25kw tak by pokrili široké okolie nielen od PD po PE.Ale to ich treba bombardovať mailami a telefonatmi inak sa nič nezmení.

    1. Keby nebol MONOPOL na celoplošné šírenie signálu, tak už dávno by boli pokryté všetky muxy, tak ako v ČR, kde nie je monopol, ale konkurenčný trh a potom aj tak vyzerajú ceny za šírenie.

Komentáre už nie sú povolené.