Reklama

Antik TV: Do bezplatného balíka pribudli dve regionálne stanice

Ponuka bezplatného balíka internetovej služby Antik TV sa rozšírila v týchto dňoch o dve slovenské regionálne stanice. Podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk zaradil košický operátor do bezplatného Vstupného balíka nitriansku CETV a Západoslovenskú TV. Obe sú dostupné v SD kvalite.
Pokračovanie nižšie:

Súčasťou bezplatného balíka je aktuálne 16 televíznych staníc (Antik Verejný Bicykel, Antik Verejný Skúter, Arena Sport 1, Arena Sport 2, CETV, Dvojka HD, Jendotka HD, Košice:Dnes/MusicBox, Life TV, Noe, Stredoslovenská TV, TV Piánko, TV8, Trojka HD, Východoslovenská TV, Západoslovenská TV HD). Okrem toho ponúka operátor aj niekoľko bezplatných ochutnávok. Počas mája je to napr. detský Minimax.

Pre sledovanie programov z ponuky Antik TV môžu záujemcovia využiť dodávaný set-top-box priamo od operátora, alebo si môžu nainštalovať špeciálnu aplikáciu do svojho zariadenia. Aktuálne je aplikácia k dispozícii pre Android STB, Apple TV STB, ako aj televízory s Androidom. Dostupné sú samozrejme aj aplikácie pre mobilné zariadenia so systémami Android a iOS.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. ZSTV nejde a CETV nie je nová medzi bezplatnými kanálmi.

  2. Asi tak , ZSTV je čierna a Košice:dnes stále iba titulok v strede, podobne aj Music box.

Komentáre už nie sú povolené.