Reklama

Antik TV: Detský kanál dočasne v bezplatnom balíku

Počas celého mája budú môcť sledovať všetci užívatelia internetovej služby Antik TV zadarmo detský televízny kanál Minimax. Informoval o tom klientov priamo operátor. Detský program tak bude počas mája súčasťou Vstupného balíka, ktorý je dostupný stále bez mesačných poplatkov.
Pokračovanie nižšie:

Pre sledovanie Antik TV môžu záujemcovia využiť dodávaný set-top-box priamo od operátora, alebo si môžu nainštalovať špeciálnu aplikáciu do svojho zariadenia. Aktuálne je aplikácia k dispozícii pre Android STB, Apple TV STB, ako aj televízory s Androidom. Dostupné sú samozrejme aj aplikácie pre mobilné zariadenia so systémami Android a iOS.

Súčasťou bezplatného balíka je aktuálne 15 televíznych staníc (Jednotka, Dvojka, Trojka, Antik Verejný skúter, Antik Verejný bicykel, Východoslovenská TV, Stredoslovenská TV, TV Piánko, Arena Sport 1, Arena Sport 2, Košice:Dnes, Life TV, TV8, TV Noe a Minimax).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. na co? maju svoj box, podporuju aj na androide aj na android tv.. Preco maju podporovat dalsich mic 10 smartTv, kde kazdy ma svoj OS.. a nikto nevie kedy ich zmenia alebo nahradia za nieco ine..
    Kupit android krabicku, a tam spusti vsetko co sa da.. alebo idealne mat SmartTV s android….

    1. android krabička na prd s tv philips ,ovladanie tejto krabičky prepína a pridáva zvuk na telke,a senzor vždy blikne aj pri stlačení akéhokoľvek tlačítka

    2. A o akej Android krabičke hovoríš? Lebo ak máš problém s konkrétnym typom, tak to nemôžeš zovšeobecniť na všetky Android boxy.

  2. Podľa mňa nje najlepšie mať len integrovanú kartu v smart telke, jeden ovládač na všetko. Operátor má zabezpečiť kompatibilitu služieb.

    1. To sa ľahko povie, ale na to treba prachy a hlavne kvalifikovaných ľudí. Ani jedného nie je v tejto dobe nazvyš, takže by som sa nespoliehal, že v dohľadnej dobe budú appky pre smart TV (okrem Android TV).

  3. SledovanieTV má ovela viac kanálov zadarmo a ešte ktomu tam teraz je okrem minimaxu aj jojko

    1. Neviem aky mas balik, ale v bezplatnom je programov menej. Minimax a Jojko tam uz vobec nie je.

    1. ale to neni zadarmo.Zadarmo tam ide STV1+2+3,TA3,CoronaTV,Lux,Krb,Ryby…….

Komentáre už nie sú povolené.