Reklama

Telekom: Viac staníc pre všetkých klientov Magio TV a Magio Sat až do konca apríla

Telekom predlžuje voľné vysielanie vybraných staníc pre všetkých svojich klientov TV služieb Magio TV a Magio Sat. Okrem toho ponúkne aj viacero nových filmov zdarma vo videopožičovni v rámci Magio TV a Magio Go.
Pokračovanie nižšie:

Všetci klienti operátora IPTV a satelitnej služby tak budú môcť sledovať programy Ťuki TV, Duck TV, Nick Jr, MTV dance, MTV hits, MTV Rock, FilmBox Extra, FilmBox Premium a BBC Earth až do konca apríla. Okrem toho operátor sprístupní v týchto dňoch navyše aj Spektrum HD.

Všetky uvedené programy sú dostupné zákazníkom automaticky. Užívateľom IPTV služby sa však pre ich zobrazenie odporúča reštart Magio boxu.

Okrem toho zákazníci Magio TV a Magio Go nájdu vo videopožičovni aj viacero filmov, ktoré si môžu pozrieť zadarmo. Nechýbajú tam ani slovenské a české tituly. Z tých nedávnych môžeme spomenúť aspoň LOVEnie či Úsmevy smutných mužov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. A potom to dodatocne zahrnu v poplatkoch.hold my nie sme taliani..tam odkodovali hadam vsetko len aby ich udrzali na riti doma…tu si to dodatocne vyzbieraju

  1. To su mi teda programy. Radšej keby spristupnili HBO a Cinemax. To by viac ludi sledovalo.

  2. Ale tu sme na SK a s prepáčením na takých KO…… si idú budovať dobre meno? HANBA!!!! Všade vo svete sú tieto programi grátis. Môžu sa hanbiť.

  3. Si opravte titulok. Nie pre všetkych klientov. Keď mate tv vo verzii xl, tak nedostanete naviac nič, zhola nič.

Komentáre už nie sú povolené.